Mikor lesz végre Németországban is a hatalmas pénz átutalás Izraelbe választási téma?

Óriási hírt közlünk az alábbiakban. Érdemes megfigyelni az amerikai alelnököt, amint kerülgeti a zsidó kormányfőt és könyörög nekik: Fogadjátok el, hogy nem tudunk többé ekkora összegeket ajándékozni nektek a hadi kiadásaitokra. Legyetek kevésbé mohóak! A vazallus hangját a gazdájához véljük felfedezni Biden könyörgésében !!!

++++++++++++++++++++++++++++

Joe Biden alelnök az izraeli kormány amerikai látogatása alkalmával egy memorandummal futkosott utánuk! Megmondta Netanjahunak, hogy nagy hiba lenne a következő elnökre várni. Biden Jeruzsálemben is ott szorongatta a memorandumot a kezében és kijelentette, hogy az amerikai védelmi kiadások fele Izraelbe megy és Amerikának mind nehezebb a zsidó követeléseket kielégíteni.

Azt tanácsolta a zsidóknak, hogy írják alá, hogy a Nyilvánosságnak ne kelljen megkérdeznie, hogy miért nem fektetik be ezeket a pénzeket például az omladozó amerikai egészségügybe.

Kérlek Bibi, írd alá végre!

++++++++++++++++++++++++++++

NIF: Feltűnő az is, hogy Biden a következő amerikai elnökkel is ijesztgeti őket. Tudjuk mindannyian, hogy nem Hillary Clintonra gondolt, hanem Trumpra! Ez a burkolt fenyegetés hajtó erő lehet Trump lekapcsolása irányába! Van egy olyan érzésünk, hogy  nem létezik olyan sátáni eszköz, amelyet a közeljövőben ne vetnének be Trump ellen! Kíváncsiak vagyunk, hogy hallunk-e még erről a memorandumról!!!

Zsidók egymás között! Egyik Amerikát képviseli, míg a másik Izraelt. És mindketten a közös ügyet, a cionizmust!!!
Bibi: Fizetni fogtok ezután is!!!

Érdekes még a német üdvrivalgást is megfigyelni: alig várják, hogy ezt a hatalmas érvágást, ami Németországból nem vér, hanem Euró formájában kiáramlik Izraelbe, elzárják. Ahelyett, hogy ezt a témát felvetnék inkább antiszemitizmus elleni konferenciát szerveznek. Hétfőn március 13.-án, 2016-ban Berlinben megkezdődött az antiszemitizmus konferencia, ahol 40 országból 100 képviselő jött össze tanácskozni.  (A hír Evelyn Hecht-Galinski politikus oldaláról származik). A német nemzeti portálokon nem találtunk semmilyen híradást a tanácskozás eredményeiről. Nem is csodálkozunk! Közben a múlt héten, az antiszemitizmus elleni konferenciával párhuzamosan erőteljesen zajlott a “Cold Response” NATO hadgyakorlat Norvégiában. Az elrettentő csapást gyakorolták Oroszország ellen. B52-es nehéz bombázókról “atombombákat” dobtak le !

Forrás: svájci vágatlanok; fordította Transyadmin

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:cion-diktatúra, Külföld, Külpolitika Tagged: CIONIZMUS, kötelező vigyor, nemzetközi zsarolások, USA stratégiai hazugságok


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »