Mike Tyson egy youtuberrel bunyózhat 2022-ben

Mike Tyson egy youtuberrel bunyózhat 2022-ben

Újabb boxlegenda helyett egy tinibálvány youtuber ellen bunyózhat Mike Tyson. A boxmeccs várható dátuma a cikkben:

Mike Tyson az utóbbi években úgy nyilatkozott boxolóként elért címeiről, mint lezárt ügyről. Az interjúk alapján esze ágában sem volt újra kesztyűt húzni, sőt, állítása szerint mai napig fél attól az embertől, aki annak idején földre küldte az ellenfeleit.

Az évekig tartó csendet 2020-ban törte meg, amikor ringbe szállt Roy Jones Jr. ellen. A két boxoló 54, illetve 51 évesen húzta fel a kesztyűt, az „öregfiúk-mérkőzésnek” eredménye X, azaz döntetlen lett. Most újra edzésbe kezd Tyson, ezúttal viszont nem egy másik boxlegenda, hanem feltételezhetően egy tinibálvány miatt.

Az utóbbi időkben terjed egy pletyka, mely szerint Tyson kihívója a Logan-testvérek egyike, legnagyobb valószínűséggel Logan Paul.

Hírdetés

Szkeptikus vagyok az ellenfelemmel kapcsolatban, de egy eléggé izgalmas ellenfélről van szó

– nyilatkozta Tyson. Korábban arra a kérdésre, hogy ringbe szállna-e a tinibálvány youtuberrel, azt mondta, hogy igen, tekintve, hogy akkor rengeteg pénzről lenne szó. A külföldi sajtó, illetve a youtuberhez közel álló emberek szerint kétségtelen, hogy Tyson a Logan Paul elleni meccsre írt alá.

A bunyóra 2022 februárjában kerül majd sor.

(mm)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »