Migránspropagandisták és más állatfajok

Migránspropagandisták és más állatfajok

Szóval a tények, azok a makacs tények csak nem bírnak kiegyenesedni.

Miközben anyalapunkat, a PestiSrácokot napi rendszerességgel „kormányzati heccblog”-ozza le a nyíltan OSI (igen, Soros, de tényleg) által is finanszírozott 444.hu, meg az Index (amit szintén pénzeltek már, csak máshogy), akik ugye a tényeken alapuló szeriőz sajtó mintapéldái, kilógicsál pár darab lóláb. Olyan cikk jelent meg ugyanis az előbb említett „szeriőz” indexen, amely már azért erős fantáziával tűnik csak hihetőnek. <![CDATA[]]>Nyílt migránspropagandát olvashattunk<![CDATA[]]> Földes András kolléga tollából, s nem lennék meglepődve, ha más is támogatta volna.

Szóval oda van írva, hogy Olaszországban, főleg az amúgy – viszonylag – szegény Szicíliában nagyon jó dolog, ha tízezrével jönnek a ghánaiak, az meg még jobb, ha ezt havonta teszik.

Először is, legalább a magyar sajtóviszonyok minimális ismeretrendszerének csekély értelmű tudójaként elgondolkodtam azon, hogy miből van az Indexnek, s kedves tulajdonosának, a mostanában graffitizással foglalkozó Lajosnak annyi ménkű sok pénze, hogy minden második héten megkapó tudósításokat olvashassunk Szíriából.

Merthogy az bezony nem olcsó. A háborús övezetekben többsokezer dollárokba kerül az. De ne szaladjunk vissza a múltnak mélységes mély kútjának feneketlenségébe, inkább foglalkozzunk az aktualitásokkal.

„Pedig adatai szerint Olaszország valójában nyer a menekültekkel” – hangzik a tételmondat, amelyet aztán a dolgozat végéig nem bizonyít a világon semmi sem. Csak azt látjuk, hogy Guineából, Maliból, Bangladeshból, meg Nigériából jönnek, de rohadt sokan. Kifejezett kedvencem a Gambiai számítógépes grafikus, amely, országban emlékeim szerint mintegy 40-50%-nyian nem tudnak olvasni. Különös. Talán az analfabéták a jobb grafikusok, mint az írásképesek, mert már a barlangok falára is tudtak festeni.

„Szinte lehetetlen a menekülteknek munkát találniuk” – vezetett vissza a földközelbe egy helyi civilszervezet munkatársa. „Ennek egyik oka, hogy a szicíliaiak közt is óriási a munkanélküliség. (…)” Írja ez a kitűnő dolgozat, amelynek minden sora arany. Tehát: jönnek mint a sáskák, nagyon liberálisan szeretjük őket, de nem dolgozik senki, főleg legálisan nem. Ezen pedig Olaszország nyer.

Hírdetés

Az érvelés azzal bizonyítja magát, (amikor a saját farkába harapó Kundalini kígyó még egyszer a saját farkába harap), hogy hát csökken a népesség, és ezért jó, hogy jönnek a négerek, mert a legtöbb bevándorló román. Hihetetlen micsoda logika! Ám végül folytatódik a dolog, 14.7 milliárd euróba kerültek volna és 16,7 milliárdot hoztak volna. Csak hát elszabadultak a költségek, és nem fizetett az EU. Erre mondaná egy kedves ismerősöm, hogyha nagymamámnak kereke lett volna, omnibusz lett volna.

Ezekre a makacs tényekre egyébként a szerző politikai irányultságának nagy eszmei elődje, Joszif Visszarionovics Sztálin hívta egyébként fel a figyelmet.

Viszont a cikket a kiváló Friedrich Ebert Stiftung, vagyis a hivatalos német szocdem pártalapítvány finanszírozta, írta ezt zöngzeménye alá kiváló böcsülettel a cikkszerző. Így mindjárt választ kaphattunk arra a kérdésre, amelyet még az imént saját magunknak feltettünk, hogy mégis honnan van a pénz?

Hát a német szocipárt kasszájából. Tudják, amelyik megbukott a német választásokon, s amely a jelek szerint majd újrakezdi a koalát Mürkül asszonyékkal. (Bár nem lennék megdöbbenve, ha Sorosgyuribá még valahonnan kikandikálna némi lovettával.)

Még szerencse, hogy nincs az Indexen balos pártpolitikai propaganda.

<![CDATA[]]>www.tutiblog.com<![CDATA[]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »