Miért választottam Bauer Ildikó csapatát?

Miért választottam Bauer Ildikó csapatát?

Szombaton, a piacon azt kérdezték tőlem, hogy miért pont Bauer Ildikó csapatában indultam képviselőként. Egy olyan ember tette fel nekem ezt a kérdést, akit nagyon tisztelek és érdekesnek tartom, hogy ez valakit foglalkoztat. Nos, azért indultam egyáltalán csapatban, mert 4 éve egyedül indulni sokkal rosszabb volt. Hogy miért pont ez a csapat? Mert többükkel közülük 4 évig ültem egy frakcióban a komáromi városi képviselőtestületben. Együtt léptünk fel a szerintünk problémás dolgok ellen.

Összeállt ez a csoport, és részemről az volt a természetes, hogy hozzájuk csatlakozom. Bárki bármit mond – ez egy jó csapat: jó emberekből, jó szakemberekből, jó komáromiakból áll. Tagjai nagy része itt született, és a többiek is szívvel-lélekkel komáromiak. Megjegyzem, semmivel sincsenek többen, mint a konkurens tímben. Értelmetlennek tartom a származási bizonyítványt, és nem is értem az egyes támadásokat.

Bauer Ildikó mögé pedig azért álltam be, mert megfelelő polgármesterjelöltnek tartom. Vicces lett volna Keszegh Béla mögé beállnom, akit 4 évig kritizáltam, bár ennek ellenére normális viszonyt ápolunk. Gondosan átgondoltam, és így döntöttem. Akik ismernek, előlegezzék meg a bizalmat, hogy a megfelelő ember mellé álltam. Ildikó jó fellépésű, jó képességű, jó kapcsolatokkal rendelkező ember. Az egyik legaktívabb képviselő volt és jó (turisztikai) menedzser. Meg vagyok győződve róla, hogy jól vezetné a várost.

Az elkövetkezendő problémás időkben a jövendőbeli polgármesternek ki kell mozdulnia az irodája melegéből, (ami az elmúlt években szerintem nem történt meg elég gyakran) és lobbiznia, kilincselnie kell majd a megyén és a minisztériumokban, hogy a város érdekeit képviselje. Erre egy alkalmas jelölt kell, aki ezt megteszi, és jó eséllyel sikerrel jár. Ehhez kapcsolatok és háttér kell.  Fellépés és bátorság. A jó kommunikáció ápolása, hogy ne történhessen meg az, amire most is van példa, hogy egy minisztérium valamit megvalósít a város területén, és azt sem tudjuk, mit akarnak, meddig, hogyan – nincs megfelelő párbeszéd.

Hírdetés

Megválasztása esetén Bauer Ildikót segíteni fogom a munkájában és figyelni fogom azt. Minden gyakorlati tudásommal támogatni fogom őt. A pozitívumokat – amelyekkel rendelkezik – mások évekig építik, vagy éppen velük született készség.

Albert Einstein után szabadon: „ha ugyanúgy csinálunk mindent, mint eddig, ne várjunk más eredményt”. Mi a változásban hiszünk, lehetőségeket látunk, alázattal jelentkezünk a város szolgálatára, hogy az ígéreteket tettekként teljesítsük be.

Kérem, támogassák Bauer Ildikót és a Szövetség csapatát!

Tárnok Magda

Komárom város képviselője


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »