Miért hagyja a kormány, hogy Budapestet ismét ellepjék a migránsok?

Az elmúlt időszakban egyre több lakos panaszkodott arra, hogy a II. János Pál pápa téren ismét egyre nagyobb számban tanyáznak a migránsok. 

A Jobbik csütörtökön sajtótájékoztatót hirdetett a helyszínre 13 órára, ami arra sarkallta a hatóságokat, hogy mire az esemény elkezdődik, elszállítsák a helyszínről az összes bevándorlót.  Úgy tudjuk, a migránsokat a bicskei és a körmendi táborba vitték. 

Dúró Dóra és Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt országgyűlési képviselői ennek ellenére ismertették álláspontjukat. 

Dúró Dóra Budapest 6. választókerületi jobbikos elnökeként elmondta: számos környéken élő lakos panaszkodott náluk, mivel a migránsok újbóli megjelenésével az amúgy is rossz józsefvárosi közbiztonság még tovább romolhat. Dúró Dóra elmondta: a Jobbik szerint álságos a kormány politikája, hiszen azt állítják, hogy megvédik az országot a bevándorlóktól, ám országszerte és a VIII. kerületben is rengeteg problémát és anyagi kiadást okoznak a migránsok. A politikus szerint a kormány a szociális ellátórendszeren keresztül nyújt anyagi segítséget a bevándorlóknak, hogy Magyarországon maradjanak. A képviselő emlékeztetett: korábban Hoffmann Rózsa, a kormány volt oktatási államtitkára is arról beszélt, hogy az oktatási rendszer fontos feladata lesz a jövőben, hogy a migránsok gyerekeit integrálják a magyar iskolarendszerbe. A Jobbik szerint ez ellentétes az ország érdekeivel, hiszen az oktatási- és a szociális ellátórendszernek is a magyar embereket kell segítenie. 

A szót Z. Kárpát Dániel vette át, aki elmondta: a kormányzat kettős játékot játszik, hiszen miközben hermetikusan lezárt határról beszélnek, tízezrével özönlenek át az idegenek, amivel szemben elenyésző az állami fellépés. A II. János Pál pápa téri helyzet arra emlékeztet, mikor a kormány a Keleti pályaudvarból Közel-Keleti pályaudvart engedett csinálni, ezáltal folyamatos fenyegetettség látszatát keltette, hogy politikai hasznot hajtson saját magának – vélekedett a képviselő. 

Mindezt a politikai tőkét most egy népszavazással kívánják összeharácsolni úgy, hogy közben Magyarország lakosságának biztonságát és a hosszú távú nemzeti érdekeket veszélyeztetik. A Jobbik ezért javasolta, hogy Magyarország egy azonnali alaptörvény-módosítással olcsó, gyors és biztonságos módon utasítsa el a kötelező kvótát és mutassa meg Brüsszelnek, hogy Magyarország nem kér a lakosságcseréből és a legalizált invázióból. Az ellenzéki párt emellett továbbra is javasolja az önálló határőrség felállítását, a menekülttáborok lakott területen kívülre helyezését, majd hosszabb távon a felszámolását.

Forrás: alfahir.hu – jobbik.hu

Emlékeztető: „Nem menekültek, nem migránsok, nem bevándorlók vagytok. Az ilyen eseteknek köszönhetően azok lesztek, aminek láttatjátok magatokat, és aminek látnak titeket: agyatlan ork horda. Tettetekkel azokat igazoljátok, akik szerint nektek nem demokrácia és szabadság, hanem tálibok, Aszad, Husszein, Iszlam Állam kell. Akik azt mondják, hogy a bennetek élő állatot csakis a mukhabarat, a sivatagi börtönök és a rögtönítélő sharia bíróság tudja megfékezni. Ne legyenek kétségeitek: eredeti hazáitokban nem barátságos rendőrök tessékeltek volna arrébb benneteket egy ilyen eset után, hanem a katonaság oszlatott volna sortűzzel. És csakis a ti hibátok, ha ez idővel Európában is így lesz.” (Részlet A kölni dóm mellett zavargó araboknak! című írásból) 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »