Micsoda meglepetés! – Az Európai Baloldal feljelentést tesz a Kossuth téri tüntetés miatt

Az antifasiszták rettegtek a szombati RomEr rendezvényen. A bohócok feljelentést tesznek a Betyársereg ellen. Azt kell mondanunk, hogy ezen már meg sem lepődünk, hiszen heti rendszerességgel jelentenek fel bennünket különböző külföldi alapítványok által támogatott szélsőliberális szervezetek. Ezek vagytok ti! Rettegjetek csak tovább, 3,3 millió NEM szavazat után van is miért!

A miidonk.hu -n található közlemény:

Tragédia, hogy miközben hazánkban gyermekek tízezreinek nélkülöznek, a hazai szélsőjobboldal a menekültekben keresi a bűnbakot; eltereli a figyelmet a valódi problémákról; félelemkontrollt alkalmaz; és ellenségképet teremt.

Ezt a göbbelsi propagandát már nem csak a neonácik, hanem a kormány is rendszeresen alkalmazza az antidemokratikus népszavazás kampánya során.

A kampány a Kossuth téren új szintre lépett, amikor a hatóságok engedélyével és biztosításával a Betyársereg nevű neonáci szervezet parádézhatott a Romantikus Erőszak nevű együttes koncertjével.

A sajtófotók szerint több fasiszta póló, valamint horogkeresztet, nyilaskeresztet és a Hitlerjugend SS-hadosztály jelvényét ábrázoló tetoválás is látható volt, amely ellen a szervezők nem csak nem léptek fel, de láthatóan a rendezvényt biztosító emberek is viselték ezeket.

Az ilyen elemek fokozott veszélyt jelentenek a társadalomra, különösképp a szélsőjobboldal által végrehajtott terrorcselekmények fényében.

Az Európai Baloldal feljelentést tesz náci önkényuralmi jelképek viselése, valamint közösség tagja elleni erőszak bűncselekménye miatt.

Európai Baloldal
Sajtóiroda

PÁR FÉLELMETES KÉP A RETTEGETT “NEONÁCI” RENDEZVÉNYRŐL

 

 

A fotók többségéért köszönet Moncsinak!

(Betyársereg)


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »