Michael Rummenigge szerint Götzére "B kategóriás" klubok várnak

Michael Rummenigge szerint Götzére "B kategóriás" klubok várnak

Michael Rummenigge, a Borussia Dortmund korábbi válogatott labdarúgója úgy véli, hogy a világbajnok Mario Götzére, aki jelenleg ugyancsak a BVB játékosa, a jövőben már csak “B kategóriás” klubok számítanak majd.

Az 56 éves, fiatalabb Rummenigge-fivér – akinek testvére, Karl-Heinz a Bayern München vezérigazgatója – a sportbuzzer.de portálon közzétett blogjában írt erről.

Hírdetés

A 27 éves Götze szerezte a 2014-es brazíliai világbajnokság döntőjének egyetlen gólját – a németek ezzel diadalmaskodtak az argentinok felett -, azóta azonban egészségi gondok hátráltatták, és sem akkori csapatában, a Bayern Münchenben, sem visszatérve a Dortmundhoz nem találta meg korábbi jó formáját. A szerződése az idény végén jár le Dortmundban – ahol nem alapember Lucien Favre vezetőedzőnél -, az esetleges hosszabbításról tartott megbeszélések egyelőre nem hoztak eredményt.

Michael Rummenigge három dolgot javasol Götzének: miután szerinte már elveszítette a gyorsaságát, inkább a játék irányításában kellene több szerepet vállalnia, ne gondoljon a pénzre, és hagyja a közösségi médiát, inkább a sportra összpontosítson.

“Ha olykor meglátom az Instagramon, azt kérdezem magamtól, hogy ő még mindig egy futballista, vagy inkább valaki, aki mutogatja magát?” – írta Rummenigge.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »