Michael Douglas már a vádak előtt cáfolta a szexuális zaklatást

Meglepő módon megelőző cáfolatban tagadta állítólagos helytelen szexuális viselkedését Michael Douglas. A kétszeres Oscar-díjas amerikai színészt, producert produkciós cégének egy korábbi női alkalmazottja akarja megvádolni azzal, hogy harminc éve, az 1980-as években önkielégítést végzett előtte – olvasható a The Guardian című brit lap.

Hírdetés

Az áldozat még nem ismertette nyilvánosan vádjait, de Douglas ügyvédei révén megtudta, hogy a The Hollywood Reporter című filmes szaklapban fog megjelenni a cikk az állítólagos esetről. A Deadline című magazinnak nyilatkozva Michael Douglas „teljes hazugságnak, koholmánynak” nevezte a vádat, aminek „semmi igazságalapja nincsen”.

Egykori alkalmazottja azzal is vádolja, hogy „pirulásra okot adó szövegeket suttogott a fülébe, és használt telefonbeszélgetéseikben, és kiközösítette őt, amikor távozott a vállalattól”. Utóbbi állításokat Douglas elenyészőnek nevezte, ugyanakkor bocsánatot kért, „ha közönségesen beszélt volna barátaival”. Azt azonban cáfolta és „teljesen valótlannak” nevezte, hogy megakadályozta volna egykori alkalmazottja előmenetelét a filmiparban.

A színész azt mondta: több mint 30 éve nem áll kapcsolatban vádlójával, és hogy „lesújtották az állítások, és hajlandó mindent beismerni, amiről úgy véli, hogy felelős”. „Nincs bizonyíték. Ez nem fog bíróság elé kerülni. Ez az ügy elévült” – hangsúlyozta Michael Douglas.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »