Mi van itt már megint magyarok?

Miközben gőzerővel zajlik a migránsellenes kampány, a kormány afrikaiakat csábítgat hazánkba.

Afrikaiakat próbál betelepíteni a kormány – erről cikkezik a zsidó sajtó. Négy hét alatt lezajló teljes ügyintézést ígérnek, nem is kell különösebben itt lenni hozzá, saját lakhellyel se kell rendelkezni, hirdetik a NewAfrican magazinban. Egyébként ugyanezt a reklámot elsütötték már az African Business-ben is a nyomaték kedvéért. Illetve pontosan nem tudni, hogy ki ajánlgatja megvételre a magyar állam hivatalos okmányait, de megszólal Garamvölgyi Balázs (ő volt a kísérője Bahreinben Orbán Ráhelnek és férjének) tiszteletbeli bahreini konzul. Garamvölgyi az újságban azt mondja, a magyar letelepedés kötvények elsősorban a közép- és felsőosztálybeliek számára lehet vonzó lehetőség. Az előnyök között említi, hogy nemcsak maguk a kötvényvásárlók, hanem családtagjaik is állandó tartózkodási engedélyhez juthatnak

A folytatás, illetve a teljes cikk hozzászólásokkal, fotókkal ITT !

Ukrán vendégmunkásokat is hozna be a kormány, szép csendben megágyaztak nekik – tízezrek jöhetnek

Már az utóbbi években is ukrán vendégmunkások ezrei jöttek Magyarországra dolgozni, de az elmúlt időszakban a kormány csendben több törvénymódosítással lehetővé tette, hogy a közeljövőben ukrán gazdasági bevándorlók tízezrei jöjjenek dolgozni az országba – derül ki a Heti Válasz cikkéből. (A félreértések elkerülése végett: a cikk alapján nem kárpátaljai magyarokról, hanem „igazi” ukránokról van szó – a szerk.)

Ez alapján az is érhetővé válik, hogy miről beszélt nemrég Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, amikor azt mondta, szerinte a hiányszakmákban átmenetileg lehetővé kell tenni, hogy a cégek az Európai Unióból vagy szomszédos harmadik országból oldják meg a foglalkoztatást. A cikk szerint az elmúlt években nagyjából 5-10 ezer ukrán dolgozott az országban, és ebben az időszakban harmadik országbeli (tehát nem EU-s munkavállalóknak) 50-90 ezer engedélyt adtak ki. A Magyarországon dolgozó ukránok közül sokan az Oroszország által 2014-ben megszállt Donyeck-vidékről, Ukrajna nehézipari központjából elmenekülő szakmunkások. Közülük Magyarországon kívül sokan Lengyelországban és Csehországban kötöttek ki, ahol szívesen látják őket, mert ott is nagy a munkaerőhiány.

A folytatás, illetve a teljes cikk hozzászólásokkal, fotókkal ITT

Volner János idővonaláról:

„Ma reggel a Jobbik frakcióvezetőjeként részt vettem azon az Orbán Viktor által összehívott tájékoztató megbeszélésen, melyen a pénteki EU-csúcstalálkozó várható fejleményeit tekintettük át. A megbeszélésen fontos, a dolgozó magyar emberek érdekét szolgáló felvetéssel éltem: indítványoztam, hogy Orbán Viktor Magyarország miniszterelnökeként vesse latba befolyását annak érdekében, hogy a magyar munkavállalók bére végre kezdjen el felzárkózni a nyugat-európai munkavállalókéhoz. Ebben az összes volt szocialista ország kormányában szövetségesre lelhet, sőt az alacsony kelet-európai bérszínvonal ellen többször tiltakozó nyugat-európai baloldali pártok és szakszervezetek is támogathatják ezt a javaslatot. Orbán Viktor ezt a hazánk érdekét szolgáló javaslatot kategorikusan elutasította és a tőle megszokott tanárbácsis módon jól ki is oktatott, miért is nem lenne jó, ha bekövetkezne a munkát végző magyar emberek bérfelzárkózása.

Ezért nem lesz bérfelzárkózás. Mert „a Viktor nem engedi”. Jó neki így, a szégyenletesen alacsony magyarországi bérekkel. Orbán az ország versenyképességét jól láthatóan az olcsó és kiszolgáltatott magyar munkaerőre alapozza. Nem akar innovációt (ilyesmi ne várjunk mészároslőrincektől), nem akar jól képzett munkaerőt. Kerüljön kevés pénzbe a magyar emberek munkája, akinek nem tetszik, az mehet Londonba mosogatni, mert a fiatalok többsége úgyis a Jobbikra szavaz.”

sokkaljobb-kommentár: Ezzel a húzással, hogy Ukrajnából telepítenek be munkásokat, letörik még a jelenlegi magyarországi fizetéseket is. A törvényeket már úgy módosították csendben, hogy akár közmunkásokként is foglalkoztathatják majd őket a multik. A jövedelem hiányában elmenekült magyarok meg maradjanak ott, ahol most vannak… A Gyere haza fiatal programot le is vették a napirendről.

Ukrajnában elég sokan lettek magyar állampolgárok is, úgy, hogy magyarul nem is tudnak. Korrupt magyar hivatalnokoknak köszönhetően… Nagykállóra jöttek be esküt tenni. Több mint egymilliárd forint nyugdíj áramlik ki Ukrajnába úgy, hogy járulékot és adót itt soha nem fizettek. Erről bővebben ITT

Félő, hogy megint többmillió köbméter földgázt is vissza kell fordítsunk Ukrajnának ingyen, mert az oroszok nagy gáztartozás miatt nem adnak már nekik gázt. Oroszország farvizén elvoltak a felfordulás előtt, de azóta csak vegetálnak. De mi majd ellátjuk őket az oroszok helyett… 10 millióan a 45 milliót. Munkabéreket is fizetünk ki úgy, hogy az ukrán állam megadóztatja! A magyar adófizetők pénzét az ukrán állam! Szerencsére belső Magyarországon minden rendben, nagy a jólét és dübörög a gazdaság. Nemzeti alapúnak mondott kormány idején ezt teszik a magyar társadalommal. A népszavazás összes költségét reklámokkal együtt jó esetben HÚSZ MILLIÁRD FORINTBÓL MEGÚSSZUK! Ingyen megúsztuk volna, és május óta már lenne törvény is róla, de hát akkor nem lehetett volna 10 milliárd forintot ellopni! Október 3-án megkezdődik a törvényhozási munka a parlamentben, mert népszavazás nem alkot törvényt! Karácsonyra lehet, hogy a törvény is meglesz, amit persze az unió nem vesz figyelembe. Mert ha megtenné, akkor a többi 26 tagállam is elkezdene népszavazni.

Jó lenne talpon maradni magyarok, csak ehhez kormányzati segítség, elsősorban megélhetést biztosító munkahelyek kellenének. Ez azonban Magyarországon a magyarnak nem jár! A magyar helyett inkább az idegenen segít pártunk és kormányunk. Például a multikon adókedvezményekkel, munkahely-teremtési támogatásokkal, pályázati lehetőségekkel. Akik amint még olcsóbb munkaerőt biztosító országra lelnek, azonnal lelépnek, a kárt itt hagyva a magyar társadalomra. Mert a kárrendezés mindig a magyar társadalom kötelessége.

Az alaptörvényből kihagyták a társadalom négy alaptételét: nincs alkotmányos védelem alatt a magyar termőföld, a vízbázis, az egészségügy és a nyugdíj. Az egykulcsos adót viszont levédték, amelynek köszönhetően a hatalom és egyre népesebb holdudvara, valamint a magas jövedelműek nem, vagy alig fizetnek adót. A kieső bevételt a jövedelemhez alig jutók pótolják helyettük a világ legmagasabb, 27 százalékos áfájával.

A hatalom és népes holdudvara és a magyar társadalom jövedelme között ma már nem árok húzódik, hanem szakadék. Emberileg is jócskán elszakadtak, sokszor úgy tűnik, mintha nem is ebben az országban élnének.

Békéscsaba, 2016. szeptember 23.

Összeállította: F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Nemsokára végképp ellehetetlenül a társadalom, főként a magyar vidék, és egyre többen fogják erősíteni a VILÁG gazdagjainak listáját. Egyelőre közülük még csak Csányi Sándor árválkodik azon a bizonyos listán, de már nagy a tülekedés! Egyre több offshore lovagot emel  a többszörös milliárdosok sorába pártunk és kormányunk, ahelyett, hogy a társadalom elszegényedésére találna gyógyírt. Ami jelenleg történik, azt nemzetinek mondott alapon művelik ellene! Amennyivel kevesebb jut a nép egyszerű gyermekeinek, annyival több jut a hatalomnak és egyre népesebb holdudvarának és kedvenc lovagjainak.” (Részlet az Egy régi történet és a mai valóság című írásból)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »