"Mi nem ad hoc liberális karneválok miatt zárjuk le hidat"

Organizációs okok, nem ad hoc liberális karneválok miatt zárjuk le hidat, mint annak idején hetente a Lánchidat Gy. Németh Erzsébet és állandó jellegű társtettesei tették – mondta a főpolgármester pénteken a Hír TV Reggeli Járat című műsorában a Szabadság hídról. .

Organizációs okok miatt szükséges a Szabadság híd lezárása – közölte Tarlós István főpolgármester pénteken a Hír TV Reggeli Járat című műsorában. Viszonylag rövid időre, pár hónapra zárják le a hidat, mert fejlesztik a dél-budai villamoshálózatot – mondta Tarlós István, hozzátéve, hogy a fejlesztés során az összes peront is átépítik. Megjegyezte, a fejlesztésnek már régen meg kellett volna történnie.

A Demokratikus Koalíció kritikáira is reagálva Tarlós István úgy fogalmazott: “tehát mi nem ad hoc liberális karneválok miatt zárjuk le hidat, mint annak idején hetente a Lánchidat Gy. Németh Erzsébet és állandó jellegű társtettesei tették, hanem olyan okból, aminek eredményeképpen a budapestieknek valami hasznuk is keletkezik.”

A 3-as metróvonal felújítása alatti járműpótlásról szólva elmondta, a 150 csuklós pótlóbusz csak a metró nyomvonalának egy-egy szakaszán közlekedik majd, és nem az egymástól 17 kilométerre lévő végállomások között. A metróvonal infrastruktúrájának felújítása ugyanis három szakaszban valósul meg, és a buszok a szakaszos kivitelezésnek megfelelően járnak majd – mondta.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »