Metróállomást vesznek a BKV-tól Habony izraeli barátai?

Értesüléseink szerint a Princess pékséglánc tulajdonosainak privatizálják a Puskás Ferenc Stadion metróállomást és a fölötte lévő Stadionok irodaházat. Exkluzív részletek a csütörtöki Heti Válaszban.

Sorra megerősítik a Demszky-korszak leghajmeresztőbb BKV-szerződéseit. A haszonélvezők: SZDSZ-kegyencből Habony Árpád barátjává vált offshore-lovagok, a Princess pékséglánc grúz–izraeli üzemeltetői, Shabtai Michaeli és Michael Gagel – derül ki a csütörtöki Heti Válaszból.

Habony Árpád, miközben a kormányoldal médiabirodalmának újjáépítését végzi, saját szakmai karrierjét sem hagyja veszni. Orbán Viktor tanácsadója politikai tanácsadóként lép ki a nemzetközi porondra. Habony a Fidesz amerikai spindoktorával, Arthur J. Finkelsteinnel, a negatív kampányok szakértőjével barátkozott össze annyira, hogy közös vállalkozásba kezdenek. A londoni cég már megvan hozzá – írta tavaly az index. A londoni cég tevékenységében itthonról vesz részt Lánczi Tamás.

Még az is lehet, hogy a Princess-csapat haszonélvezője lesz a hármas metró üzemszünetének.

Habony dubaji és ibizai kirándulásáról készült fotók okán elkezdték keresni, hogy hol veszi fel a kormánytanácsadó a fizetést, miből telik neki ilyen költséges szórakozásokra, vagyis melyik kormányzati vagy minisztériumi kifizetési listáján szerepel. Ne tessék keresni, annak nincs jelentősége! Az ilyen történéseknek viszont van, mert ezek nem annyit hoznak a konyhára, mint egy havi fizetés!

A panamai offshore-lista nyilvánosságra került, néhány magyarországi „elkövető” is szerepel rajta, de hogy következménye nem lesz annak se, abban biztos lehet minden magyar állampolgár. A brókerbotrányok elmúltak egy évesek, a maszatolás sikeresen zajlik. Nemsokára minden elkövető szabadlábon lesz, a magyar adófizetőkkel kifizettetik a tetemes károkat, és forog velünk tovább a mókuskerék… Csak egyre több magyar honfitársunk kiesik belőle, vagyis végképp ellehetetlenül. Az ellehetetlenülés előzménye a devizahitelnek hazudott hitelezés, amit a 88/2001. (VI. 15.) törvény alapján (az első Orbán-kormány idején született!) hajtottak végre.

Az egykulcsos adóval és az offshore-tevékenység, valamint a maffia-tevékenység (sokszor egy a kettő…) eltűrésével az adófizetési kötelezettség át lett tolva a jövedelemhez alig jutó magyar emberekre! Ráadásul be kell szállunk a 45 milliós Ukrajna eltartásába is például egy 1962-es kölcsönös szociális szerződésnek „köszönhetően” nyugdíjfolyósítással, ingyenes betegellátással, újabban munkabérek kiutalásával (amit Ukrajna megadóztat!), az általunk dollárban kifizetendő földgáz visszafordításával. Miért volt fontos Ukrajna az „elkövetőknek”? Erről Zbigniew Brzezinski A nagy sakktábla című könyvében ezt írta: Az USA hegemóniájának megőrzéséről: „A világot az uralja, aki Eurázsiát uralja. De aki Eurázsiát uralni akarja, annak Oroszországot kell uralnia. És aki uralni akarja Oroszországot, annak ki kell szakítania Ukrajnát az orosz érdekszférából.”

Minden nap történik valami elképesztő korrupciós aknamunka a magyar társadalom terhére, mindig megírja a sajtó, keletkezik egy csomó hozzászólás, de ezzel vége is van a napnak, mert jön a következő nap a következő gyalázatos esettel, és maradunk továbbra is következmények nélküli ország. Igaz, már szavak szintjén nemzeti alapon!

Egy újkori magyar közmondás szerint lopni ebben az országban csak nagy tételben szabad! Átírták immár azt a régi közmondást is, hogy Több is veszett Mohácsnál! Az új közmondás szerint Több is veszett Felcsútnál!

Békéscsaba, 2016. május 26.

F. I.

Emlékeztető: „A korrupcióval kapcsolatban Lánczi András a kiindulópont, aki ugye azt mondta, hogy amit mások korrupciónak tartanak, az a Fidesz hatalomgyakorlásának a lényege. Sok fog múlni azon, mit gondolnak erről az emberek. Elfogadják-e a rokonok, barátok helyzetbe hozását, az új tőkésosztály mesterséges létrehozását, vagy ezt korrupcióként értelmezik? Szerintem túl sok az ártalmas ügy. Ugyancsak káros lehet számukra, hogy teljesen lecserélődött a társadalomban a Fideszről alkotott kép. Az első Orbán-kormány idején a pártot vitatott, de sokak által elismert politikusok jelenítették meg, Szájer József, Kövér László, Áder János. Ma a nyilvánosságban Habony Árpád, Németh Szilárd, Andy Vajna, Rogán Cecília neve fonódik össze a Fidesszel, s ők teljesen más arcot adnak a pártnak. Azt mondani, hogy nincs kormányváltó hangulat, igaz lehet abban az értelemben, hogy nincs politikai megtestesülése. De egyre erősödik az ellenérzés, ez teljesen nyilvánvaló.” (Részlet a Török Gábor politológussal készült Orbán után is lesz jobboldal című interjúból)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »