Metamfetamin volt egy személygépkocsi utasánál Nagyszőlősön

Metamfetamin volt egy személygépkocsi utasánál Nagyszőlősön

Nagyszőlősön a közlekedési járőrök ittas járművezetés miatt közigazgatási jegyzőkönyvet állítottak ki  egy közlekedési szabályokat megsértő személygépkocsi vezetője ellen. Ezenkívül az autó utasánál a tisztviselők tiltott anyagokat fedeztek fel.

Január 28-án kijevi idő szerint körülbelül 21 órakor a kárpátaljai Nagyszőlősön a rendőrök közlekedési szabálysértés miatt megállítottak egy Renault típusú gépkocsit.  A volán mögött ittas állapotban egy 35 éves helyi lakos ült.  A járőrök jegyzőkönyvet állítottak ki ellene.

Hírdetés

A sofőrrel együtt az autóban egy 23 éves nagyszőlősi fiatalember ült, aki a rendőrök láttán idegesen viselkedett. A rendőrök felületes vizsgálatot végeztek, melynek következtében metamfetamira hasonlító anyagot találtak. Az illetékesek lefoglalták és szakértői vizsgálatra továbbították az anyagot.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 309. (Illegális kábítószer birtoklása) értelmében az ügyben büntetőeljárást indítottak. Az ügyben még tart a nyomozás – olvashatjuk a Kárpátaljai Megyei Rendőrség hivatalos honlapján.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »