Mészáros Lőrinc rátenné a kezét a veszprémi kézilabdacsapatra

Mészáros Lőrinc rátenné a kezét a veszprémi kézilabdacsapatra

Zajlik Mészáros Lőrinc hatalomátvétele a veszprémi kézilabdacsapatnál – írja forrásaira hivatkozva a 24.hu. A klub elnöki posztjából 2015-ben távozó Fonyó Károly (aki Simicska Lajos egyik bizalmasaként ismert) azt nyilatkozta a portálnak,

akkor ment, amikor jelenléte már visszahúzó erő volt a csapatnak. 

Mint a 24.hu ezek után megjegyzi,

„Fonyó távozása után már nincs nyoma annak, hogy Simicska Lajosnak közvetlen befolyása lenne a klub működésére, noha a vállalkozóhoz köthető cégek szponzorként, illetve partnerként sokáig feltűntek a csapat mögött.”

Egy ideje viszont Mészáros Lőrinc cégei tűnnek föl, amelyeknek leginkább a jelenleg elnökkel, Kálomista Gáborral kell megküzdeniük a csapatért. Azzal a Kálomistával, aki szintén jó kapcsolatban van a már említett Simicska Lajossal.

Ugyan a portál jelzi, a Veszprém Handball Team Zrt. cégadatbázisban nyomon követhető tulajdonviszonyaiban és a cég tulajdonosának, a Veszprémi Építők Egyesület bíróságon fellelhető dokumentumaiban nem látható változás, ám a Mészáros két nagy vállalkozása, a Mészáros és Mészáros Kft., valamint az R-Kord Kft. 2016 elején szponzori szerződést írt alá a csapattal.

A 24.hu többször is kereste az érintetteket, akik a híresztelések cáfolása helyett nem válaszoltak a kérdésekre.

A portál szerint további jel a hatalomátvételre, hogy a klub elnökségébe bekerült a Magyar Idők korábbi főszerkesztője, Csermely Péter, illetve, hogy Mészáros több veszprémi hotelt is kinézett magának.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »