Mészáros Lőrinc és üzlettársai Marbellán nézték meg a Felcsút edzőmeccsét

Mészáros Lőrinc és üzlettársai Marbellán nézték meg a Felcsút edzőmeccsét

A Puskás Akadémia a német másodosztályú Karlsruhe ellen játszott felkészülési mérkőzést, ahová nemcsak Mészáros utazott a spanyol tengerpartra, hanem a nemzet kedvenc gázszerelőjének népes üzleti sleppje is. A 444.hu vette észre, hogy a NER egyik „magángépe” január 14-én repült Málagára, 15-én pedig visszajött, így vélhetően a kirándulás résztvevői ezen a gépen utaztak. 

A látogatást nem akarták titkolták és a Puskás Akadémia fotókat is feltöltött a csapat honlapjára, de az állami kézbe került Nemzeti Sport is megjelentette őket.

A küldöttségben voltak ugyan sportvezetők mint például Végh Gábor, a ZTE tulajdonosa, Szakály Ferenc, az NK Osijek elnöke és dr. Magyar Mátyás, a Diósgyőr többségi tulajdonosa, de a csoportképen ott van még Barna Zsolt, a Mészáros-féle új szuperbank vezetője, Sárváry István, a V-Híd vezérigazgatója, Mészáros János, Lőrinc testvére, szintén „sikeres” üzletember, valamint Vörös József, ügyvéd, aki megvásárolta Simicska Lajos több cégét, amelyek aztán Mészáros Lőrinchez kerültek.

Mészáros Lőrinc még a kispadra is leült Hornyák Zyolt vezetőedző mellé és onnan nézte a mérkőzés egy részét.

Hírdetés

pfla.hu


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »