Mesterházy állami pénzből újította fel lakását

Állami támogatásból korszerűsítette budai lakását Mesterházy Attila, az MSZP korábbi elnöke, miniszterelnök-jelöltje, a szocialisták jelenlegi országgyűlési képviselője – értesült a PestiSrácok.hu A portál úgy tudja, hogy Mesterházy az Otthon Melege Programból legalább 800 ezer forintnyi állami támogatásban részesült, a pénzt hőszigetelésre, nyílászáró cserére kapta a politikus.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Osztálya megerősítette a lap értesülését, válaszukból kiderül, hogy Mesterházy társasháza 49 221 773 millió forint támogatást kapott hőszigetelésre, nyílászáró cserére az Otthon Melege Programban. Mivel egy 60 lakásos társasházról van szó, ez átlagosan 800 ezer forint támogatást jelent lakásonként.

Mesterházy esete csupán azért érdekes mert párttársai és más ellenzéki politikusok néhány hete élesen bírálták, hogy állami segítséggel vett új mosógépet a fideszes Vécsey László családja. Előtte a Blikk írta meg, hogy a lehető legmagasabb, 45 ezer forintos támogatást kérte és kapta meg Vécsey László fideszes képviselő a kormány által meghirdetett Otthon Melege Programban, mosógépcserére – jegyzi meg az oknyomozó portál.

(PS)


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »