Messi visszatérhet, Agüero maródi

Sergio Agüero és Javier Pastore nem bevethető, Lionel Messi viszont tagja a világbajnoki selejtezőkre készülő argentin labdarúgó-válogatott keretének.

Agüero, aki jól kezdte az idényt a Manchester Cityvel – az összes sorozatot tekintve már hat gólnál tart – a hétvégén vádlisérülést szenvedett, s ugyancsak a vádlijával bajlódik Pastore, a Paris Saint-Germain középpályása.

Messi ugyanakkor rendelkezésre áll – szögezte le az argentin szövetség, hozzátéve, hogy a támadó klubja, a Barcelona jelezte: a játékos bal combjában a közelítőizom nincs teljesen rendben, de így is csatlakozhat az argentin kerethez, és majd a javulás mértékétől függ, hogy pályára léphet-e.

A játékos június végén – a Copa América döntőjének elvesztése után – lemondta a válogatottságot, de három hete meggondolta magát, miután Barcelonában egyeztetett az új szövetségi kapitánnyal, a lemondott Gerardo Martino helyére kinevezett Edgardo Bauzával.

Az argentinok – akik a 2018-as, oroszországi vb dél-amerikai selejtezősorozatában hat forduló után a harmadik helyen állnak – csütörtökön játszanak az uruguayiakkal, majd kedden a venezuelaiakkal.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »