Messi újra beleszállt a Barcelona vezetőségébe

Messi újra beleszállt a Barcelona vezetőségébe

Az argentin játékos most azok után szólalt meg, hogy Luis Suárez az Atlético Madridba szerződött.

Lionel Messi ismét élesen kritizálta az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetőségét. Az argentin sztár, aki a katalánok csapatkapitánya, közösségi oldalán pénteken az uruguayi támadónak írt búcsúüzenetében jelezte, jobb bánásmódot érdemelt volna.

“Te vagy a klub történetének egyik legfontosabb játékosa, nagyszerű dolgokat értél el egyénileg és a csapattal is.

Nem azt érdemelted, hogy úgy dobjanak el, ahogy tették, az igazság azonban az, hogy ez már meg sem lepett”

Hírdetés

A hatszoros aranylabdás csatár hozzátette, furcsa lesz számára Suárezt más mezben látni, főleg, amikor ellenfélként találkoznak majd a pályán.

“Már próbáltam ezt elképzelni, de ma az öltözőbe érkezéskor szembesültem igazán a történtekkel. Nagyon nehéz lesz, hogy a jövőben nem osztjuk meg a mindennapjainkat a pályán és azon kívül is” – írta az argentin játékos.

Suárez 2014-ben szerződött a Barcelonához, és a klub történetének harmadik legeredményesebb játékosa lett. A nyáron kinevezett holland vezetőedző, Ronald Koeman beiktatása után közölte, többek között Suárezre sem tart igényt, a 33 éves uruguayi játékosnak ezért kellett távoznia. A 113-szoros válogatott csatár a gránátvörös-kékeknél 283 találkozón 198 gólt szerzett.

Messi augusztus végén jelentette be, hogy el szeretne igazolni a Barcelonától, amelyben 13 éves kora óta játszik, ám másfél hétnyi üzengetés után – elsősorban a szerződésében foglalt 700 millió eurós kivásárlási ára miatt – megváltoztatta döntését és kitölti jövő nyáron lejáró kontraktusát a katalánoknál. A támadó a felnőttek között a 2003/04-es idényben mutatkozott be, azóta pedig a klub történetének legeredményesebb futballistája lett.

A Barcelona vasárnap a Villarreal ellen kezdi a La Liga új idényét.

Nyitókép: MTI/AP/Joan Monfort

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »