Messi játéka kérdéses, Neymar visszatérhet

Kisebb sérüléssel küzd Lionel Messi, így nem biztos, hogy játszhat szombaton az Alavés elleni bajnokin. Angliában a Liverpool a címvédő Leicester Cityt fogadja, Jürgen Klopp szerint nem szabad lebecsülni az ellenfelet.

A Barcelona játékosai már javában készülnek a szombati, Alavés elleni bajnoki mérkőzésre. A gránátvörös-kékek mestere szerint a brazil szupersztár, Neymar az olimpiai bajnoki címe után felszabadultabban játszhat.

„Látom rajta, hogy nagyon boldog, az olimpiai bajnoki címet sem adják oda akárkinek, nehéz volt megszerezni. Mi tanácsoltuk neki, hogy ne játsszon a Copa Américán, valószínűleg ez is közrejátszott most az aranyérem megszerzésében. Ennyi az egész, most örül az olimpiai aranynak” – mondta Luis Enrique.

A katalánok mestere a rettegett csatártengely másik tagjáról, Lionel Messiről is beszélt – az argentin szupersztár kisebb ágyéksérüléssel küzd, és csak az utolsó pillanatban dől el, játszhat-e.

„Egyedül és a csapattal is edzett a héten, egész egyszerűen el kell döntenünk, kockáztatunk-e komolyabb sérülést egyik legjobb játékosunknál. Rengeteg meccs vár ránk, és én azt szeretném, hogy a játékosok a lehető legjobb fizikális állapotban legyenek egész szezonban” – tette hozzá Luis Enrique.

Angliában a Liverpool a címvédő Leicester Cityt fogadja az Anfield Roadon. A vörösök német mestere szerint nem szabad lebecsülni a Rókákat, mert tavaly is rengeteg meglepetést okoztak.

„A Leicester még mindig jó, van bennük erő és akarat, jól szervezettek, a kontratámadásaik pedig életveszélyesek. Schmeichel játszani fog, szóval a kapura lövéseinket is jól kell helyeznünk, ha valamit el akarunk érni. A védekezésük nagyon mély, és persze ott vannak azok a szituációk, amelyre fel sem lehet készülni” – mondta Jürgen Klopp.

A Leicester és a Liverpool egyaránt egyszer nyert, egyszer döntetlent játszott, és egyszer kikapott az eddigi három bajnokin.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »