Mentőautó és személygépkocsik az árokban, buszok egymásnak ütközve

Csak lépésben tudtak haladni csütörtök reggel – sőt még a délelőtti órákban is – a marosvásárhelyi és Maros megyei gépkocsivezetők, hiszen tükörsima volt az út, nagyon sok helyen vékony jégréteg borította az aszfaltot. – írja a Székelyhon

A reggeli órákban több gépjármű lecsúszott az úttestről, illetve kisebb koccanások is voltak – tudtuk meg a Maros megyei tűzoltóság szóvivőjétől. Marosvásárhely Mezőség felőli kijáratánál egy mentőautó csúszott le az úttestről, és a helyszínre érkező tűzoltók segítségére volt szükség, hogy kiemeljék a járművet, és újra el tudjon indulni.

Hírdetés

Emberi sérülés nem történt. Kisebb ijedelemmel megúszták azok az utasok is, akik abban a két autóbuszban voltak, amelyek csütörtök reggel a marosvásárhelyi Dózsa György utcában egymásnak csúsztak.

Marosvásárhely és Marosszentkirály között is nagyon csúszós volt az út, hat gépjármű került a sáncba, miután nem tudtak megállni a jeges úton. A járdákat is vékony jégréteg borítja Marosvásárhelyen, a gyalogosoknak is vigyázniuk kell.

Simon Virág – szekelyhon.ro


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »