Menedzsere újra nyilatkozott Schumacher állapotáról

„Nem tűnt el, de a helyzete sajnos nagyon nehéz, ebbe pedig senki sem kaphat betekintést” – jelentette ki Michael Schumacher állapotáról a hétszeres F1-es bajnok menedzsere.

Sabine Kehmet a sajtó egy frankfurti jótékonysági futballgála kapcsán kérdezte, amit július 27-én, a Forma-1-es naptárba visszatérő Német Nagydíj előtti héten rendeznek majd, szem előtt tartva Schumacher jótékonysági munkáját.

A Forma-1 legsikeresebb pilótája továbbra is szerettei és ápolói körében van a Genfi-tó partján fekvő házában, és teljes a hírzárlat vele kapcsolatban. „Úgy hiszem, ezt meg lehet, és meg is kell érteni. Tiszteletben kell tartani, hogy a család nem akar mondani semmit, a magánélete védelmében. Jelenleg csak ez az egyedüli járható út” – mondta Schumcher menedzsere – írja a maszol.

A hétszeres F1-es bajnok két és fél éve szenvedett súlyos síbalesetet Franciaországban, egészségi állapota azóta is válságos.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Könnyezik Schumacher szerettei hangjáraSchumacher reagál – Mégis felépülhet a világbajnokRovatok: SportTelepülés: NémetországCímkék: sport, Németország, autóversenyző, Forma 1, Michael SchumacherForrás: Új Magyar Szó Online


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »