Melyik is a bűnözők pártja?

Az N1 TV számolt be róla, hogy Tiszabőn a Fidesz–KDNP-s alpolgármester egy közintézményben, a helyi óvoda épületében ünnepelte születésnapját, ahol a meghívott zenészt megverték és kirabolták. Az óvoda épületében zajlott rendezvényen ráadásul tanúk elmondása szerint nem csak nagy mennyiségű alkohol, hanem drog is fogyott – írja Apáti István, a Jobbik alelnöke szerdai sajtóközleményében.

A politikus szerint ma Magyarországon egy ilyen botrány után sem kell attól tartania egy kormánypárti politikusnak, hogy tetteinek személyi következménye lesz. A miniszterelnök azonban mégsem erről, vagy a Fideszhez köthető számos köztörvényes ügyről beszél, hanem alaptalanul vádaskodik, gyanúsítja legfőbb politikai ellenfelét.

A Jobbik felszólítja Orbán Viktor kormányfőt, ne handabandázzon, hanem tegyen rendet a valódi bűnözőket soraiban tudó pártjában, s tisztázza a tiszabői esetet, a Fidelitasban történt tömegverekedést (wellness disznótort), a kamuviagrát áruló fideszes képviselő ügyét, a miskolci feketekasszát, a Kubatov-gárda népszavazási kezdeményezését vagy a dunaújvárosi betonos gyilkosság ügyét. A legnagyobb ellenzéki párt szerint, ha mindezen túl van, akkor jöhet a számolatlan korrupciógyanús ügy, gazdasági bűncselekmény.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »