Mellrák a férfiaknál – Reggeli járat

Mellrák a férfiaknál – Reggeli járat

Adás:
2016. április 4., hétfő 5.50

Alakul – A kormány szerint közeledtek az álláspontok a terrorellenes akciótervről. A Jobbik most arra kíváncsi, hogy elfogadják-e az ellenzéki kritikákat? Vendégünk: Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője.

Az első hullám – Görögország visszatoloncolja a menekülteket Törökországba. A kérdés már csak az, hogy mennyit, mivel és hova? Vendégünk: Egeresi Zoltán, a Külügyi és Külgazdasági Intézet kutatója.

Mellrák a férfiaknál – Ritkábban fordul elő, de agresszívabb, mint a nőknél, ugyanakkor egyre nő a betegek száma. Vendégünk: Borbényi Erika, a Semmelweis Egyetem onkológus főorvosa.

Irány London! – A budapesti angol szónoki verseny első helyezettje, egy 18 éves gimnazista lány a brit fővárosban méretteti meg magát, hiszen ő képviseli hazánkat a nemzetközi versenyen. Vendégünk: Bába Kitti Klaudia, a legjobb diákszónok.

Veres1 a semmiből! – Kétéves lett a 17 ezres Pest megyei település, Veresegyház színháza. Vendégeink: Pindroch Csaba színművész és Venyige Sándor, a színház igazgatója.

Pestnevelés a Vidám Színpadon – Hogyan kell a kulcsot időben elkérni a benzinkúton? Vendégeink: Nyertes Zsuzsát és Harsányi Gábor színművészek.

A legkorábban mi kezdünk. Turda Adrienn várja önöket hétfőn 5 óra 50 perctől.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »