Mellár Tamás: Fideszesek terjeszthetik a szórólapot

Mellár Tamás: Fideszesek terjeszthetik a szórólapot

Szórólapokkal próbálják meggyőzni Pécsett a helyieket arról, hogy Mellár Tamás valójában a Fidesz jelöltje. Mellár most a Hír TV Egyenesen című műsorában közölte: nem zárható ki, hogy a Fidesz áll az akció mögött, bár erre nincs bizonyítéka, csak annyi, hogy többen azt látták, fideszes aktivisták terjesztik a szórólapot. Úgy véli, kamu a szórólapokat terjesztő szervezet.

„Akikkel én beszéltem, azok mind azt mondták, hogy ez egy teljesen komolytalan dolog, és ők nem gondolják, hogy ennek egy sorát is komolyan kell venni. Nyilvánvalóan egyébként a Fidesznek az a szándéka, hogy próbálja elbátortalanítani azokat a baloldali szavazókat, akik esetleg rám szavazhatnának, gondolom, talán azért is, mert azért a korábbi években én elég komoly kritikákat fogalmaztam meg a baloldallal szemben is” – fogalmazott. Hozzátette: elég érdekes, hogy a szórólapokon fideszességgel vádolják, mert aki követte a munkásságát az elmúlt években, az tudhatja, hogy mennyire kritikus a kormánypárttal szemben.

Hírdetés

Korábban egyetemi kollégája, Kellermayer Miklós pécsi professzor támadta nyílt levélben Mellárt. Egyebek mellett azt írta: „Krisztus intelme az egyetemi tanárokra fokozottan is érvényes: »Ha viszont valaki megbotránkoztat egyet is e kicsik közül, akik hisznek, jobb volna neki, ha malomkövet kötnének a nyakára és a tengerbe vetnék.«” (Mk 9,42).

Hozzátette: „Az eddigi életed, korábbi beszédeid, keresztényi megnyilvánulásaid alapján és az alapján is, hogy annak az egyetemnek vagy professzora, aminek én is, a mostani szavaidat, a mostani tetteidet nem tudom másnak ítélni, mint megbotránkoztatásnak, amiért közös hitünk szerint még máshol is felelned kell!”

http://mno.hu/

http://mno.hu/

A Baranya megyei 1-es választókörzetben induló Mellárt az LMP és a Momentum kivételével az összes baloldali ellenzéki párt támogatja.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »