Megvertek és kiraboltak egy férfit Jánoshalmán – persze ezek szabadlábon maradtak…

Három jánoshalmai “férfi” és egy “nő” tavaly októberben részegen elmentek egy sörözőbe. Itt folytatták az italozást, majd a három férfi ok nélkül belekötött egy másik helybeli férfiba. Először csak szidták, de később ketten a férfihoz léptek és verni kezdték. Később a harmadik társuk is verni kezdte a férfit, aki elvesztette az egyensúlyát és elesett.

A támadók még a földön fekvő férfit néhányszor megütötték és megrúgták majd otthagyták.

A nő, aki a három férfival együtt érkezett a sörözőbe végig nézte, ahogyan az ismerősei megverik a férfit, majd miután otthagyták odalépett a földön ülő, védekezésre képtelen férfihoz, és letépte a nyakából a 7 ezer forint értékű ezüst nyakláncát. Ezután ő is otthagyta a férfit.

A megvert férfi 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, a rendőrök már másnap lefoglalták az ellopott nyakláncot a nőtől, így a kár megtérült.

A négy vádlott szabadlábon várja a tárgyalást, a férfiakat csoportosan elkövetett garázdasággal és könnyű testi sértéssel, a nőt kifosztással vádolja az ügyészség. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség közleménye szerint az ügyben a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »