Megvertek egy kutyasétáltató nõt Kolozsváron

Egy férfi brutálisan bántalmazott egy nőt a kolozsvári Grigorescu (Donát) negyedbeli Rózsák Parkjában, számol be a Gazeta de Cluj. A férfit a nő beszámolója szerint az dühítette fel, hogy a nő kutyájával együtt haladt át a parkon.

A lapnak nyilatkozó áldozat szerint október 7-én a kutyáját vitte sétáltatni, és áthaladtak a Rózsák Parkján. Kutyát sétáltatni ugyan csak az arra kijelölt területen lehet, ám azt nem tiltja a törvény, hogy a pórázon tartott kutyát keresztülvezessék a parkon a kijelölt helyre – magyarázta. Elmondása szerint egy 50-55 év körüli férfi, aki ott tornászott, belékötött, és azt mondta, megöli a kutyát. Miután felhívta a figyelmét arra, hogy nem követ el törvénytelenséget, a férfi a kutyát kezdte rugdosni, majd a nőt lefejelte és arcul is ütötte, hogy eltört az orra és az arccsontja is.

A nő – aki a neve elhallgatását kérte – azt is elmondta a lapnak, hogy a park bejáratánál volt egy “kutyát bevinni tilos”- tábla, amit 2015-ben, amikor a fenti törvényt megszavazta az önkormányzat – levettek,az ő esete óta azonban hirtelen visszakerült. (gazeta de cluj)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »