Megvan Hosszú Katinka új edzője?

A Százhalombattán edzősködő Bodrogi Viktor lehet a Shane Tusuppal szakító, pénteken már Kaliforniában versenyző Hosszú Katinka új edzője – értesült a Nemzeti Sport.

A lap pénteken megkereste az edzőség ügyében a korábban Hosszú Katinkához és Shane Tusuphoz hasonlóan a Dél-Kalifornai Egyetemen tanuló szakembert, aki nem burkolózott hallgatásba, igaz, konkrétummal sem szolgált.

Hírdetés

„A 2007-es debreceni rövid pályás Európa-bajnokság után én utaztam ki Katinkával Los Angelesbe, én segítettem neki akkor, akár még azt is mondhatjuk, hogy én indítottam el az amerikai útján – mondta Bodrogi Viktor. – Jó ismerősként beszélgettünk Katinkával a hogyan továbbról, de a felvetése kapcsán csak azt mondhatom: ezt az információt sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánom. Az biztos, hogy Katinkának szüksége van valakire, mert egyedül képtelenség ezt csinálni, ahogyan az is biztos, hogy nincs könnyű helyzetben, egy ilyen válság mindig nehéz. De én képesnek tartom őt arra, hogy visszatérjen. Úszni és versenyezni akar, reméljük, hogy a teste is ezt akarja.”


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »