Megvan Farkas Flórián érettségije

A Magyar Nemzet közérdekűadat-igényléssel kényszerítette ki az első számú cigány politikus végzettségéről szóló adatokat. Az Oktatási Hivatal azonban az Indexnek adott válaszában azt írta, hogy az érintett érettségi bizonyítványára vonatkozó adat nem szerepel a nyilvántartásban.

 

Miután évek óta találgatta a sajtó, hogy van-e érettségije Farkas Flórián miniszterelnöki biztosnak, lapunk megtudta: Orbán Viktor megbízottja a Budakalász Gimnázium esti tagozatán végzett 2001-ben – állítása szerint. Farkas Flóriánnak február 22-én küldtünk közérdekűadat-igénylést, ebben arról érdeklődtünk, hogy alapfokú és középfokú tanulmányait hol folytatta. A politikus csak utóbbit árulta el, azt is késéssel, ám még épp azelőtt, hogy polgári peres eljárásban kényszerítettük volna ki az adatokat – írja az mno.hu.

Nem tudom, ki hogy van vele, de úgy gondolom, hogy a magyarok többségének nem Farkas Flórián érettségije, vagy akár a diplomája hiányzik, hanem azok a rettenetes milliárdok, amik eltűntek a romák felzárkóztatására. Jelenleg a Híd a munka világába elnevezésű projektre biztosított pénzből hiányzik vagy másfél milliárd forint. Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter odáig már eljutott, hogy visszaköveteli a pénzt. Hogy hány forint térül meg belőle, vagy legalább valamennyi megtérül-e, az még nem ismert. Amennyiben nem lesz meg a pénz, az unió által biztosított részét a magyar adófizetőknek vissza kell fizetnie. Sajnos nem ez lesz az első ilyen eset, és az utolsó sem.

Farkas Flórián valószínűleg az MSZMP tagja volt az úgynevezett rendszerváltozás előtt, majd MSZP tagként ténykedett a húsosfazék közelében. Meggyűlhetett a baja a törvénnyel 1998 környékén, mert az utolsó pillanatban megfogta a kezét Göncz Árpád akkori köztársasági elnök, és elnöki közkegyelemben részesítette. A történet a keresőben „Elsikálva” cím alatt elérhető. Amint megkapta a közkegyelmet, az ügyet 30 évre titkosították jó magyar szokás szerint. Később 2000-ben az első Orbán-kormány az olajaktákat 85 évre titkosította…

Amint ártatlanná nyilvánították, Fideszesként villog, és egészen a miniszterelnöki tanácsadói székig vitte, és mint parlamenti képviselőt, mentelmi jog is védi. Ismét vissza akarja szerezni a romák részére biztosított felzárkóztatási pénzek feletti rendelkezés lehetőségét. Ez az igazi húsosfazék, a lehetőség nagyon kedvező, mert még soha nem volt ott sem elszámoltatás, sem felelősségre vonás. A roma felzárkóztatási pénzek hová tűntek és tűnnek el, az vajon miért nem érdekli a kormányt?

Békéscsaba, 2016. március 10.

Anton  

Emlékeztető: „Amint egy elkövetés szálai magasra nyúlnak, azonnal megy a maszatolás, majd következik a titkosítás. Az ügynök-névsort és az ügynökügyeket is nyilvánosságra lehetne hozni, ha lenne rá hatalmi akarat. A legmocskosabb maffiaügyletet, az olajszőkítést 2000-ben 85 évre titkosította az első Orbán-kormány. Az okozott kár, illetve az elkövetők haszna elérheti akár az ezermilliárd forintot is. Farkas Flórián ügye is 30 évre titkos, 1998-ban  Göncz Árpád akkori köztársasági elnök közkegyelemben részesítette a szocialista roma fenomént, aki azonnal átült a Fideszbe. Ma már miniszterelnöki tanácsadó. A roma támogatási, pályázati és egyéb pénzek eltűnnek. Ez azonban mit sem számít, Farkas Flóriánt mentelmi jog védi. ” (Részlet A helyzet egyre fokozódik című írásból) 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »