Megvan a DAC első nyári igazolása, kezdődik a jegyértékesítés a Cliftonville elleni EKL-meccsre

Megvan a DAC első nyári igazolása, kezdődik a jegyértékesítés a Cliftonville elleni EKL-meccsre

A DAC 1904 és a cseh bajnokcsapat Viktoria Plzeň megegyezett a 26 esztendős középpályás, Miroslav Káčer dunaszerdahelyi kölcsönjátékáról. Az egyezség további kétéves opciót is tartalmaz – jelentette be szerdán a DAC.

A 170 cm magas zsolnai nevelésű középpályás 2017 nyarán részt vett a 21 éven alatti Eb-n. A 2017/18-as idényt követően bekerült a Tehetségek Tizenegyébe, majd kétszer a Fortuna Liga Álomcsapatába is (2018/19 és 2019/20). a szlovák élvonalban összesen 184 pályára lépése alkalmával 32 gólt szerzett. Káčer egykori utánpótlás-válogatott játékos, aki az U15-östől felfelé haladva mindegyik korosztályban képviselte Szlovákiát. 2017 januárjában két alkalommal a felnőtt nemzeti csapat mezét is magára húzhatta.

2020 nyarán a Viktoria Plzeň játékosa lett, amellyel idén tavasszal bajnoki címet ünnepelhetett. A cseh Fortuna Ligában 38 alkalommal szerepelt, két gólja mellett öt gólpassz is szerepel a neve mellett.

Miroslav Káčer az európai kupasorozatokban is gazdag tapasztalattal rendelkezik: a Zsolna és a Plzeň színeiben a Bajnokok Ligájában, az Európa-ligában és az Európa Konferencia Ligában összesen 17 meccset abszolvált, ezeken két gólt lőtt.

„Boldog és elégedett vagyok, amiért az érkezésemről ilyen rövid idő alatt sikerült megegyezni. Ennek köszönhetően nemcsak a holnapi felkészülési mérkőzésen, hanem az Európa Konferencia Ligában is pályára léphetek. Megörültem a DAC érdeklődésének, amelyre a további fejlődésem egyik kihívásaként tekintek és bízom benne, hogy kölcsönösen egymás segítségére leszünk. Az érkezésemben nagy szerepet játszott Guľa vezetőedző személye, akinek a keze alatt több évig futballoztam, akárcsak az általam ismert srácoktól származó információk a klubról. Tisztában vagyok vele, hogy itt minden körülmény adott a további fejlődésemhez. Örülök a környezetnek, a szurkolóknak és az egész dunaszerdahelyi szerepvállalásomnak”

nyilatkozta szerződése aláírását követően a klub honlapjának Miroslav Káčer, aki a 66-os számú mezt viseli majd a DAC-ban.

Hírdetés

Egy hét múlva itt az első EKL-meccs

Július 7-én 20:30-tól kezdi meg a szereplést az Európa Konferencia Liga 1. selejtezőkörében a szereplést, mikor is az északír Cliftonville FC csapatát fogadják a sárga-kékek a MOL Arénában. A visszavágóra egy héttel később Belfastban kerül sor.

A belépőjegyek árusítása a hazai találkozóra ma, 2022. június 30-án, csütörtökön kezdődik, és két fázisban fog zajlani: az első szakaszban a 2022/23-as idényre bérlettel rendelkező szurkolóknak lesz elővásárlási joguk (június 30. – július 2.); a szabad árusítás július 3-tól a mérkőzés napjáig fog tartani.

Az árak ugyanolyanok, mint a bajnoki összecsapásokra szólók esetében!

Az online jegyértékesítés június 30-án, csütörtökön, 12:00 órától indul, és a mérkőzés napján 18:30-kor zárul.

Bővebb információ a klub honlapján érhető el.

Körkép.sk, dac1904.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »