Megvakította az apját, vádat emeltek ellene

Vádat emelt a Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség egy fiú és az anyja ellen, akik bántalmazták az elvált apát, ennek következtében a férfi a fél szemére megvakult – közölte a Nógrád Megyei Főügyészség vezetője pénteken az MTI-vel.

Bóna Gyula ismertette: a sértett és az 57 éves nő 2009-ben vált el. A válást követően a nő és jelenleg 35 éves fia a családi házban maradt, a volt férj pedig a ház mögötti ingatlanban lakott. Miután Budapestre költözött, gyakran tért haza Nógrád megyei házába, és ilyenkor rendszeresek voltak a veszekedések volt feleségével és fiával.

2015. november 7-én a házuk előtt ismét szóváltásba keveredtek, az asszony kétszer megütötte a férfit, fia pedig nagy erővel, ököllel a bal szemén ütötte meg. A férfi olyan súlyos szemsérülést szenvedett, hogy a bal szemére megvakult.

A főügyész hozzátette: a fiú ellen maradandó fogyatékosságot eredményező sérülés okozása miatt felfüggesztett szabadságvesztés, a garázdasággal vádolt nővel szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta vádiratában az ügyészség.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »