Megújult a mediaklikk.hu

Megújult a közmédia videoportálja, a mediaklikk.hu, olyan szolgáltatás- és csatornakövető portál készült, amely egyedülálló a magyarországi piacon – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a Media Hungary keddi kezdőnapjára elkészült fejlesztés nyomán 21. századi felületen nézhetők élőben, valamint az adásokat követően bármikor az M1, az M2, az M3, az M4Sport, a Duna és a Duna World műsorai, illetve hallgatható valamennyi közszolgálati rádió műsora.

A mediaklikk.hu mobileszközökről is maradéktalan élményt nyújt – emelték ki.     

A megújult portál a korábbi idővonalszerű elrendezés helyett sokkal vizuálisabb műsorújsággá fejlődött, emellett a megjelenés kép- és videoorientált lett a korábbi szövegközpontúsághoz képest. Tematikus ajánlódobozokkal alkalmazkodik a felhasználói szokásokhoz, és külön tartalmi dobozok hivatkoznak a hirado.hu, az m4sport.hu és a petofilive.hu tartalmaira.

A kiemelt műsorok az eddigiekhez képest látványosabb, elkülönültebb megjelenést biztosító aloldalakat kaptak, amelyek így sokkal több látogatót vonzhatnak – írták.

Az összegzés szerint egy olyan szolgáltatás- és csatornakövető portál ötvözete készült el, amely egyedülálló a magyarországi piacon, és a nemzetközi piacon is csak a BBC iPlayere tud hasonlót – olvasható a közleményben.

Felidézték: a közmédia teljes megújítása, az M1, az M2, az M3 és az M4Sport, valamint a Duna és a Duna World televíziós csatornák arculati és tartalmi fölfrissítését követően az online platformon először a petofilive.hu készült el, majd a hirado.hu következett a sorban, aztán az m4sport.hu, majd 2016-ban elindult a népszerű beszélgetős műsor portálja a ridikul.hu, s most a mediaklikk.hu újult meg.

További online fejlesztések várhatók a tájékoztatás szerint: a következő hetekben új funkciókkal gazdagodik az M4sport.hu labdarúgó Európa-bajnokság-aloldala, és készül az olimpiai aloldal. Ezt követően kezdődik a Helyi Híradó oldalak továbbfejlesztése, valamint a Profit 7 integrációja.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »