Megtörte Szakolca veretlenségi sorozatát, otthon tartotta a három pontot a Komáromi FC – videó

Megtörte Szakolca veretlenségi sorozatát, otthon tartotta a három pontot a Komáromi FC – videó

Szombaton megtörte Szakolca idei veretlenségi sorozatát a Komáromi FC, mikor is 2:0-ra legyőzte a pintyőkeligeti Városi Stadionban a szlovák országos másodosztály futó bajnokságának 8. fordulójában.

A komáromiak már a mérkőzés kezdetétől aktívan támadtak, több ígéretes helyzetet is sikerült kialakítaniuk, ám a gólok elmaradtak. Már-már úgy tűnt, hogy 0:0-val vonulnak le a félidőben a csapatok, mikor is egy komáromi akció során kezezett a 16-oson belül Ondrej Rudzan. A játékvezető azonnal büntetőt ítélt, Rudzant pedig elküldte zuhanyozni.

A labda mögé a komáromiak csapatkapitánya, Domonkos Kristóf állt oda, és nem is hibázott, így a 41. percben megszerezte csapatának a vezetést.

A második játékrészben kihasználták emberelőnyüket a hazaiak és az első félidőben tapasztaltnál is többet támadtak. Az 57. percben a mongol Ganbayar Ganbold révén sikerült kettőre növelniük előnyüket a komáromiaknak. Bár folyamatosan ostromolták a szakolcai kaput a hazaiak, a támadások befejezése még hagy kívánnivalót maga után, hisz több száz százalékos ziccer is kimaradt – a találkozót jóval nagyobb különbséggel is megnyerhették volna.

A mérkőzést követően Radványi Miklós értékelésében hangsúlyozta, hogy csapata volt a jobbik csapat a pályán, így teljesen megérdemelten tartották otthon a három pontot.

A komáromi gárda szombati győzelmével továbbra is tartja magát a tabella 6. helyén. A lilák legközelebb szeptember 17-én Zólyombrézó ellen lépnek pályára, majd 22-én a DAC-ot fogadják a Slovnaft Cup aktuális fordulójában.

Hírdetés

A mérkőzés összefoglalója:

Öltözői hangulat a győztes meccs után:

A teljes mérkőzés itt nézhető vissza:

Körkép.sk/KPA


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »