Megtartotta tisztújítását a komáromi járási MKP-platform

Megtartotta tisztújítását a komáromi járási MKP-platform

Január 21-én tartotta tisztújító konferenciáját a komáromi járási MKP-platform. 

A gyűlésen a küldöttek 90 százaléka – nyolcvanhétből hetvenkilencen – vett részt, betartva a járványügyi intézkedéseket. A vendéglátó Zsitva Norbert, Perbete polgármestere volt. A konferencián felszólalt Forró Krisztián, a Szövetség országos elnöke, Berényi József, az MKP-platform vezetője, Tóth Péter, a Híd járási platformjának vezetője, valamint Marcinkó Adrián, az Összefogás járási platformjának vezetője.

A közgyűlésen megválasztották a járási MKP-platform tisztségviselőit, és a kvóta szerint az országos tanács és a kongresszus tagjait.

Hírdetés

„Gratulálok és eredményes munkát kívánok a megválasztott tisztségviselőinknek és továbbra is számítok azok segítségére is, akiknek most nem sikerült bejutniuk, illetve mindenkire, aki a közösségünkért tenni kíván.

Felkészülve várjuk, hogy a másik két szövetségesünk is megtartsa tisztújítását és a Szövetség Járási Konferenciáján összeálljon járásunk közös vezetése, amely rögtön egy nagy feladattal kezdi munkáját, felkészül a megyei és önkormányzati választásokra.

Ezt csak együtt, közös munkával, szövetségben érhetjük el, módosítással idézve Orbán Viktor szavait: »a Szövetség előre megy, nem hátra!«” – írta közleményében Becse Norbert.

(Sajtóközlemény)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »