Megszúrta volt kolléganőjét az egykori táncosnő

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy egykori táncosnő ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt – írják pénteki közleményükben.

Az eset még 2014 novemberében történt. A 24 éves nő hajnalban megjelent korábbi munkahelyén, egy budapesti éjszakai klubban, ahol korábban táncosnőként dolgozott, hogy holmiját elvigye. A bárpultnál várakozott, mikor odalépett hozzá ittas állapotban lévő korábbi kolléganője, akivel összevitatkoztak. Később, mikor a sértett visszament az öltözőbe, a vádlott követte, és a táskájából elővett késsel több alkalommal megszúrta. A bántalmazásnak a bár alkalmazottai vetettek véget, ezután a vádlott visszaült a bárpulthoz.

Ezt követően a megszúrt lány kijött az öltözőből, és egy bárszékkel a kezében támadt volna korábbi kolléganőjére, de visszatartották őt. Erre válaszul a vádlott ismét magához vette a kést és a másik nő felé indult, de őt is lefogták. Az ügyészség közleményében azt írja, a szúrt sérülések alkalmasak voltak életveszélyes állapot előidézésére.

Hozzáteszik, a 24 éves nőt életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérletével vádolják, melynek büntetési tétele két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »