Megszületett a 600. kisbaba a komáromi AGEL kórházban

Megszületett a 600. kisbaba a komáromi AGEL kórházban

2022. szeptember 10-én, szombaton látott napvilágot a komáromi AGEL kórházban a hatszázadik baba, aki az ottani nőgyógyászati ​​és szülészeti osztályon született. Az, hogy immár a 600. baba látta meg a napvilágot a komáromi kórházban, a személyzet érzékeny hozzáállásának és az anyák kívánságának tiszteletben tartásának köszönhető, illetve az újszülöttek professzionális ellátásának. Bár a kórház nem a számok alapján ítéli meg a megszületett babákat, minden egyes egészséges baba nagy elégtételt jelent az orvosok számára.

A Bátorkesziből (Komáromi járás) származó édesanyának, Rékának kora este született meg a kis Lotti. Mindketten egészségesek és boldogok. A családban mindenki izgatottan várta az első jövevény érkezését.

A komáromi AGEL kórház nőgyógyászati ​​és szülészeti osztálya folyamatosan keresett hely, ahová nemcsak a környékről, de sok esetben messziről is érkeznek szülni a kismamák.

Hírdetés

 „Igyekszünk kielégíteni az édesanyák igényeit, ezért különféle újdonságokat is kínálunk számukra, például a bondig módszert (a gyermek ráhelyezése az anya testére rögtön szülés után – szerk. megj.) akár császármetszésnél is, de várandós felkészítő tanfolyamot is biztosítunk”

– magyarázza MUDr. Mamoun Amr, az osztály főorvosa.

(x)


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »