Megszólalt a lelőtt nyíregyházi apa, szerinte ez az igazság!

A román tüdőgyógyász azt mondta, hogy szerelemféltésből ölte meg a nyíregyházi családanyát, aki évekig a szeretője volt. A nő férje most megszólalt és cáfolta ezt.

A férj felébredt a kómából, fél oldalára lebénult, így rehabilitációja jelenleg is tart. László először beszélt a történtekről. A férj a házuk bejárati ajtajánál állt, amikor hallotta, hogy a felesége azt kérdezi valakitől, „mit keresel itt?”, de a férfi nem válaszolt, csak lőtt.

“Kétszer egymás után. Még a kezét sem emelte fel, vaktában célzott. A nadrágjában volt a fegyver, csak félretolta az ingét, hogy meghúzza a ravaszt”- írja a Velvet.

Miután az orvos elmenekült, Lászlón és feleségén hét éves ikergyerekeik próbáltak segíteni. Az első sajtóhírek arról szóltak, hogy a gyilkosság hátterében szerelmi dráma állhatott, a férj viszont ezt határozottan cáfolta.

“Nem igaz, hogy valaha is együtt éltek volna. Mivel a feleségem orvoslátogató volt, lehet, hogy a rendelőben találkoztak, de sem én, sem a gyerekek nem találkoztunk soha ezzel a férfival. Jól éltünk, jól voltunk, a feleségem nem akart válni.”

Bár soha nem találkoztak, a férj tudott az orvosról, mert S. Dan régóta e-mailen zaklatta feleségét. Az üzeneteket később egy ügyvédnek is eljuttatták, aki felszólította az orvost, hogy tartsa távol magát az asszonytól, de azt nem gondolták, hogy ez a dolog a gyilkosságig fajul.

Rovatok: KékfényTelepülés: MagyarországCímkék: kékfény, krimi, brutális gyilkosság, Nyíregyháza, brutális bűncselekményForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »