Megszabadulás a rossz emlékek súlyától a Hold tisztító erejével

Minél több megrázkódtatás és kudarcélmény ér valakit, annál nagyobb lesz a rossz emlékek súlya. A legtöbben azt hiszik, hogy könnyedén maguk mögött tudhatják a múltat, azonban a valóság ettől sokkal bonyolultabb.

Attól, hogy nem akarunk visszaemlékezni a csalódásainkra, azok még hatással vannak a gondolkodásunkra és az érzéseinkre, mivel valahol mélyen bennünk, lényünk belső burkában sokáig észrevétlenül megbújnak. Minél több a veszteség az életünkben, annál inkább próbálja az ember elhárítani magától a felelősséget és a lelkére nehezedő nyomasztó érzéseket. De nem ez a valódi megoldás!

 

 

A rosszul megélt, feldolgozatlan emlékek összegződnek és hol tudat alatt, hol egészen nyilvánvaló módon hatnak a viselkedésünkre. Gondoljunk csak arra, amikor egy ismerősünket évek múltán viszontlátjuk és már kialudt a szemében a lelkesedés tüze. Vagy nézzük meg, hogy vajon a több évvel ezelőtt rólunk készült fényképeken mi minden tükröződik az arcunkról.

Kit a párkapcsolati veszteségek, kit a szeretteinek elvesztése, kit a sorozatos csapások gyengítenek le és törhetnek meg lassacskán. Ámde, nem kellene, hogy ez így legyen! Erre van megoldás!

 

A megoldás azzal a felismeréssel veszi kezdetét, hogy az egyén igenis tehet saját magáért. Ha ebben nem hisz, akkor tényleg kiszolgáltatottá válik. Ám, ha felismeri a saját felelősségét, akkor megtette az első, egyben legfontosabb lépést.

A következő fázis, hogy felméri, milyen lehetőségei vannak. A spirituális megoldások között nem egy olyat fog találni, amely segíthet. Ilyen például az egyéni lelki súly oldás, amelyről majd egy külön cikkben fogok értekezni, valamint az Emléksúly oldás speciális Hold erővel nevű módszer.

 

 

Ez egy csoportosan végezhető szertartás, amely a rossz emlékektől szabadít meg a Hold tisztító erejével. Sajnálatos, de az emberi lelkekbe régóta befészkelte magát az elmúlás, a bűntudat, az értelmetlen lemondás, a mindennapi túlélésért folytatott küzdelem. Ez egy lelki őrlőmalom, amely képes szétzúzni a lelki erőinket. Az emléksúlyok főként a rossz tapasztalatokból nyerik az energiájukat, azokból táplálkoznak oly módon, hogy újra meg újra felidézzük és lejátsszuk őket magunkban. Így örökösen lehangoljuk magunkat, s málhaként cipeljük magunkkal a múlt terheit. Ebbe nem nehéz belerokkanni. Hadd utaljak itt a rengeteg pszichoszomatikus betegségre, amelyek egyértelműen lelki sérülésekre vezethetők vissza!

 

Hírdetés

Az emléksúlyok lelki fájdalmakat idéznek elő és újra meg újra kisebb-nagyobb szenvedést okoznak az ember számára, aki így tudattalanul félteni kezdi a jövőjétől, az egészségét, az egzisztenciáját, s nem mer nyitni az új lehetőségek felé, s képtelen szárnyalni az önmegvalósításban. Ennek ideje véget vetni!

 

Az Emléksúly oldás speciális Hold erővel segíthet az elmúlással és a személyes traumákkal kapcsolatos rossz érzések kiürítésében. Ennek köszönhetően újra bizalommal és nyitottan tekinthetsz az élet kínálta lehetőségekre. Amint az emléksúlyaid mennyisége csökken, más szemmel kezded látni a világot és önmagadat: nem túlélni akarod az életedet, hanem megélni. Nem a csalódások elől fogsz menekülni, hanem lelkesen és motiváltan fogod megélni a sorsfeladataidat. Nem kifogásokat fogsz keresni, hanem tenni fogsz a terveid megvalósításáért.

 

Ezt a szertartást – több másikkal egyetemben – Istentiszteleteink alkalmával szombatonként fogjuk végezni november közepétől.

 

A részvételt mindenkinek ajánljuk!

 

Ha azonosulni tudsz ezzel a gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)Aurafejlesztő és Meditációs KlubjainkonHétvégi töltődéseinken (és Istentiszteleteinken)Bel- és Külföldi zarándoklatainkona Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott IstentiszteleteinkenSzer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)Főnix programunkonÉbresztő Táborunkban

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

Bővebb információ:

[email protected]

 

Száraz György

Boldog napot!

The post Megszabadulás a rossz emlékek súlyától a Hold tisztító erejével appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »