Megöltek egy embert Dövényben

Megöltek egy embert Dövényben

Emberölés megalapozott gyanúja miatt folytatnak nyomozást egy 40 éves dövényi férfival és 35 éves élettársával, valamint egy 29 éves putnoki férfival szemben. Negyedik társukat, egy 39 éves putnoki nőt bűnpártolással gyanúsítják – írja a Police.hu.

Az esettel kapcsolatban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon a sértett hozzátartozója tett feljelentést hétfőn, melyben elmondta, hogy megölték élettársát.

A nyomozás adatai szerint vasárnap az esti órákban Dövényben egy helyi vendéglátóhelyen vita alakult ki a sértett és a két férfi gyanúsított között. Ezt követően látszólag kibékültek, majd a három férfi, az egyik elkövető élettársa és a sértett élettársa autóba ültek és elindultak egy közeli településre. Az utazás során a két férfi többször megszúrta az áldozatot, majd élettársát életveszélyesen megfenyegették, és elrejtették a holttestet.

Hírdetés

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a rendőrök azonnal elfogták a két férfit és az egyik nőt, míg negyedik társukat – aki a nyomok eltüntetésében működött közre –, szerdán vették bűnügyi őrizetbe a nyomozók.

Az emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban a rendőrség valamennyi gyanúsított vonatkozásában előterjesztéssel él az ügyészségen előzetes letartóztatásuk indítványozására.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »