Megölte családtagjait, majd magával is végzett

Hat holtestet találtak az alsó-ausztriai St. Pölten járás Böheimkirchen településének egyik házában – közölte a helyi rendőrség csütörtökön. Az APA osztrák hírügynökség értesüléseire hivatkozva az MTI azt közölte, hogy egy nő először agyonlőtte anyját, testvérét, és saját három gyerekét mielőtt magával végzett volna.

A gyerekek hét és tíz év közöttiek voltak.

A családi tragédia háttere egyelőre nem tisztázott, Michaela Schnell, a St. Pölteni ügyészség vezetője a folyamatban lévő nyomozásra tekintettel nem adott felvilágosítást. „Idegenkezűségből indulunk ki” – válaszolt Schnell az újságírók kérdéseire, hogy erőszakos bűncselekmény történt-e. Hozzáfűzte: a hatóságok boncolást rendeltek el.

A tragédia helyszíne egy nagyobb családi ház, amely a mintegy 5000 lakosú Böheimkirchenhez tartozó Schildberg nevű helységben található.

A Die Presse szerint nagy a valószínűsége annak, hogy már több napja halottak voltak a családtagok, mivel a rendőrség azt követően kereste fel a gyilkosság helyszínét, hogy a kiskorú gyermekek legalább három napja kimaradtak az iskolából.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »