Megnyílt az első Fjällräven-bolt Magyarországon

Megnyitotta első magyarországi boltját a Fjällräven. A soroksári üzletben a svéd márka legújabb városi és outdoor darabjai egyaránt megvásárolhatóak.

A svéd túrafelszerelés-gyártó Fjällräven a több mint ezer négyzetméteres soroksári Mountex üzletben nyitotta meg első dedikált brand cornerjét, ahol a svéd márka legújabb városi és outdoor darabjai egyaránt megvásárolhatóak.

Hatalmas előrelépés, hogy egy jól megkülönböztethető, saját üzlettel erősítjük jelenlétünket a magyar piacon – mondta Beszédes Zsolt, a Fjällräven hazai értékesítési igazgatója. A legmodernebb svéd belsőépítészeti elvek alapján berendezett új értékesítési tér lehetővé teszi, hogy vásárlóink egy helyen könnyedén megtalálják termékeinket – emelte ki az igazgató.

Az 1960-ban alapított Fjällräven időtálló és sokoldalú felszereléseket gyárt, melyek a világ több mint 30 országában elérhetőek. A Fjällräven kínálatában férfi és női outdoor ruházat és kiegészítők, hátizsákok, sátrak és hálózsákok találhatóak. Kiemelten fontos a svéd cég számára, hogy az embereket, állatokat és természetet egyaránt tiszteletben tartó, felelős vállalatként működjön, és mind több ember figyelmét felhívja a túrázás szépségeire.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »