Megmaradhatott volna Pörzse a Jobbik kötelékében, ha azt mondta volna, hogy a zsidó az buta?

Megmaradhatott volna Pörzse a Jobbik kötelékében, ha azt mondta volna, hogy a zsidó az buta?

A magyar, az buta – mondta Pörzse Sándora Jobbikhoz köthető N1TV adásában, aki vallott arról is: ő bizony már kinőtte Wass Albertet és a lovasíjászkodást. Nekem valahogy nem sikerült: továbbra is büszke vagyok és elismeréssel tekintek például arra, amit Kassai Lajos létrehozott és ápol nap mint nap. Az ő munkássága nem gyerekes, inkább férfias, és hungarikum. De Wass Albertet is korszakos jelentőségű, páratlan írónak gondolom, akinek a munkássága sokunk gondolkodására volt nagy hatással. Illetve nemcsak volt, és épp ez a lényeg: azok az értékek, amiket egykor a Jobbik és akkor még Pörzse Sándor is magáénak vallott, azok nem tűntek és nem is tűnnek el. "Mert elfut a víz és csak a kő marad, de a kő marad." Alább folytatódik Dúró Dóra Facebook-bejegyzése.

Hírdetés

Jellemző, hogy a Jobbik nem gondolja, hogy egy ilyen, az egész magyar nemzetet kollektíve lebutázó embert azonnal ki kellene rúgni, mert nincs helye a magyar közéletben. A Jobbik szerint van. Mi az hogy! Nagyon is! Beálltak, sőt élére álltak a magyarellenességnek. De vajon megmaradhatott volna Pörzse Sándor a Jobbik kötelékében akkor, ha azt mondta volna, hogy a zsidó az buta? Aligha. És megint nincs egyetlen jobbikos politikus sem, aki azt mondaná, hogy nem! A magyar nem buta. A magyar legyen büszke magára, mert győztes.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdurodora%2Fposts%2F3838028349566336&width=480&show_text=true&height=725&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »