Meglepő húzásra készül a Paris Saint-Germain

Meglepő húzásra készül a Paris Saint-Germain

Állítólag kirúgják a csapattal a BL-ben nem vitézkedő Laurent Blanc-t, akit EL-győztes szakemberrel váltanának.

A közeljövőben kirúgja edzőjét, Laurent Blanc-t a francia bajnokcsapat, a Paris Saint-Germain – írja exkluzívként tálalva az információt a nem kifejezetten megbízhatóságáról híres Goal.com. Blanc menesztésének okaként azt említik, hogy a katari pénzből működő PSG a Bajnokok Ligájából az emírségekbeli pénzekből működő Manchester City ellen esett ki, így arab pénzemberek közötti presztízscsata áldozata lehet az egykori francia válogatott focistából lett edző.

Blanc-t azonban nem azzal pótolnák, akiről eddig pletykáltak. A közelmúltban az argentin Diego Simeonét – az Atlético Madriddal a Bajnokok Ligája döntőjét elbukó edzőt – boronálták össze az olajpénzekkel teletömött párizsi csapattal.

Szóval nem Simeonét, hanem a 44 éves spanyol exfocistát, Unai Emeryt szemelték ki a PSG-nél. A Sevillával idén a La Liga hetedik helyén végzett (idegenben egy meccset sem nyerő) edző európai porondon szerzett trófeát: az Európa Liga döntőjében nyert Jürgen Klopp Liverpoolja ellen úgy, hogy a szünetben hátrányban voltak.

A váltást jelzi a Goal.com szerint, hogy mindenféle átigazolási tárgyalásokat és szerződéshosszabbítást szüneteltet a PSG. Emery ügynöke egyébként az a Jorge Mendes, aki többek közt Cristiano Ronaldót, José Mourinhót és a fél világot képviseli.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »