Meglepetésre a BVSC játszhat a Magyar Kupában a legjobb négy között

Meglepetésre a BVSC játszhat a Magyar Kupában a legjobb négy között

Az OSC egészségügyi okok miatt nem tudja vállalni a szereplést a férfi vízilabda Magyar Kupa hétvégi négyes döntőjében, helyét így a BVSC-Zugló veszi át – közölte Gáll Péter, a magyar szövetség főtitkára.

A Magyar Vízilabda Szövetség korábbi döntésének megfelelően a kupa záró mérkőzéseit szeptember 26-27-én mindenképp meg kell tartani, ami miatt lehetővé tették, hogy ilyen esetben a korábbi 5. és 6. helyen álló csapatok előreléphetnek. Az ötödik a Honvéd volt, de ők hasonló okok miatt nem vállalhatták a szereplést, így a hatodik helyezett BVSC játszhat negyedikként a Magyar Kupa befejezésében és szombaton elődöntőzhet – ismertette a kialakult helyzetet az InfoRádióban Gáll Péter, a Magyar Vízilabda Szövetség főtitkára.

Szeptember 26-án elődöntőket rendeznek, 27-én pedig a bronzmérkőzést és a döntőt játsszák, és mindkét nap lesznek Masters-mérkőzések is.

Gáll Péter bizakodó az időjárás alakulásával kapcsolatban, még szombatra írnak egy kis esőt, vasárnapra már száraz idő várható, ezért nem tervezik, hogy fedett helyre viszik a mérkőzéseket.

Hírdetés

Az UVSE-Pécs szerdai zárt kapus mérkőzése kapcsán elmondta: a mostani meccsek nyitottak, a jegyértékesítés folyamatosan zajlik, a maradék belépőket a helyszínen lehet megvenni. A szabadtéri megrendezés a koronavírus-járvány egészségügyi kockázatainak csökkentése miatt is fontos – tette hozzá. A belépéssel kapcsolatos ajánlásokat a vlv.hu holnapon lehet megtalálni, a bejáratoknál testhőmérsékeletet mérnek majd és a maszk használatára is felhívják a látogatók figyelmét.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »