Megkezdte a törökországi edzőtáborozást a DAC, Jedlička úton lehet Lengyelország felé

Megkezdte a törökországi edzőtáborozást a DAC, Jedlička úton lehet Lengyelország felé

Február 2-ig a Antalyához közeli Belekben edzőtáborozik a DAC. A dunaszerdahelyiek január 6-án kezdték meg a felkészülést, vasárnap pedig a török riviérára utaztak, ahol három edzőmeccs vár rájuk.

Joao Janeiro 21 játékost vitt magával Törökországba:

Horváth, Vantruba, Veszelinov (kapusok) – Andzouana, Balić, Brunetti, Ciganiks, Dimun, Hahn, Krstović, Kružliak, Malý, Muhamedbegovic, Nebyla, Njie, Verlinden, Vera, Moumou, Sharani, Bögi, Veselovský (mezőnyjátékosok).

A DAC közlése szerint Kalmár, Szendrei (sérülés), Pinto (betegség) hármas mellett Jedlička és Fábry is otthon maradt, akiket a vezetőedző nem nevezett az utazó keretbe, akárcsak Beskorovainyit. Az ukrán középső védő engedélyt kapott, hogy tárgyalhasson a külföldi vendégjátékáról. Blackman és Davis továbbra is a válogatottbeli kötelezettségeiknek tesznek eleget – ők csak a Törökországból való hazatérést követően csatlakoznak a gárdához.

Hírdetés

Joao Janeiro vezetőedző kétfázisos edzést tervezett be a hétfői napra melyet követően a hotel medencével is felszerelt wellnessrészlegében pihenik ki a fáradalmakat a futballisták. A közös vacsora után már csak pihenés, igény szerint esetleg masszázs vagy fizioterapeutás kezelés vár rájuk.

Jedlička már Lengyelország felé tart?

Nem okozott túl nagy meglepetést, hogy a DAC elsőszámú kapusa nem tartott a csapattal Törökországba. Mióta a játékos bejelentette, hogy nem szeretné meghosszabbítani nyáron lejáró szerződését, már a felkészülési mérkőzéseken sem játszott. Egyes információk szerint Jedlát hamarosan a lengyel Legia Warszawánál mutatják be, Legia.net azonban úgy tudja, hogy a cseh ifjúsági válogatott kapust bár felajánlották a varsói csapatnak, jelenleg nem téma az átigazolása.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »