Mégis a leggyengébb csapattal jön a Sporting az MTK ellen

A kék-fehérek azt mondják, a napokban tudták meg, hogy az Eb-győztesek otthon maradnak. Így már csípősebb az 5900 forintos jegy.

Az Index egy nappal az MTK stadionavatója előtt megkereste a kék-fehérek csütörtöki ellenfelét, a Sportingot illetve egy portugál sportlapot is. Kiderült, hogy bár Deutsch Tamás korábban azt ígérte, az 1964-es KEK-döntőbeli rivális a legerősebb keretével érkezik a meccsre, ez nem jön össze. Az 5900 forintos jegyekért a portál szerint mindössze három, az első csapatban számításba vett játékost figyelhetnek a drukkerek: Matheus Pereirát, Ricardo Esgaiót és Azbe Jugot. Egyébként ők sem stabil kezdők, a cserepadot koptatják. Ennek okáról az írják, kupameccset is játszik csütörtökön a Sporting, de a legnagyobb csillagok még oda sem utaznak, a Dortmund elleni BL-meccsre pihennek rá.

Mondjuk érdekes is lett volna, hogy a Bajnokok Ligájában érdekelt, a portugál bajnokságban kemény meccsek előtt álló, a kupában is érdekelt zöld-fehér csapat az Eb-t nyert futballistáival érkezne Budapestre úgy, hogy az MTK kijelentette, egy fillért sem fizettek nekik a mérkőzésért.

Ezt érdeklődésünkre továbbra is tartja a fővárosi klub vezetése, és az Index hírével kapcsolat egy közleményt is eljuttattak portálunkhoz. Ebben azt írják, a Sporting képviselői a napokban arról tájékoztatták őket, hogy a korábban október 16-án, vasárnapra tervezett kupamérkőzésüket a portugál szövetség áthelyezte október 13-ra. A vendégek erre a meccsre tekintettel fogják a stadionavatóra összeállítani a játékoskeretüket.

Reméljük a portugálok valóban csak nemrég értesültek a megcserélt kupameccsről, és nem az áll a dolog mögött, hogy ingyen ennyire futja. Azok az MTK-sok pedig, akik megvették a majd 6 ezres belépőt annyit tehetnek, hogy erőteljesen megszívják a fogukat, felveszik a csíkos sálat csütörtökön, és jó képet vágnak a tili-tolihoz.

Az őrült bajnoki jegyárakról, és a pornóval felavatott kijelzőről is írtunk korábban, volt miről beszélni az Új Hidegjuti Nándor Stadion kapcsán.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »