Megint lelőttek egy fehér rendőrt az Államokban

A 31 éves rendőrt egy 24 éves gyanús férfi miatt vezényelték Eastman város egyik pontjára. Amikor kiszállt a járőrautóból, a fiatalember rálőtt, majd elmenekült. A rendőr azonnal meghalt. Az eset a Macon várostól csaknem száz kilométerrel délkeletre lévő Eastmanben történt. A 31 éves rendőr azonnal meghalt, a tettes elmenekült, őt még keresik. Néhány órával később, vasárnap hajnalban két 15 éves fiú tűzharcot vívott rendőrökkel Georgia fővárosának, Atlantának az egyik elővárosában, Mariettában, majd elfogták őket

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Ebben az esetben három rendőrt szállt ki egy helyszínre, ahol autókat törtek fel többen. A rendőrök éppen közeledtek egy autó felé, amikor a benne ülő két kamasz közül az egyik elkezdett lőni a rendőrökre, és egyiküket lábon találta. A rendőrök visszalőttek, és megsebesítették az egyik fiút, majd mindkettőt letartóztatták. Sem a sebesült rendőr, sem a sebesült fiú állapota nem életveszélyes – közölte a helyi rendőrség.

Wisconsin állam legnagyobb városában, Milwaukeeban szombaton rendőrök – üldözés után – agyonlőttek egy 23 éves, fekete bőrű fegyveres férfit. A férfit útellenőrzés során állították meg; kiszállt az autóból, futásnak eredt, de elővette a kézifegyverét, és többszöri felszólításra sem állt meg. Később kiderült: a fegyvere töltve volt és kibiztosította. Az eset hatására tiltakozók százai lepték el Milwaukee utcáit, kaotikus helyzet alakult ki, és a tüntetés vandalizmusba fordult. A wisconsini kormányzó, Scott Walker elrendelte a Nemzeti Gárda bevetését a városban. Az amerikai lapok képet is közöltek a 23 éves fiúról, a fotón éppen fegyverrel pózol. A fiút Sylville Smith-nek hívják – írja a nypost.com.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »