Meghosszabbították a badacsonyi támadók letartóztatását

Meghosszabbították a badacsonyi támadók letartóztatását

A Veszprém Megyei Főügyészség csütörtöki közleményében azt írta, mindkét gyanúsítottnál fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye illetve annak lehetősége, hogy a tanúk megfélemlítésével, befolyásolásával veszélyeztetik a bizonyítást. Az egyik gyanúsított esetében újabb bűncselekmény elkövetésétől is tartani kellene, ha szabadlábra kerülne.

A két Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei férfi szeptember 8-án ittas állapotban, Badacsony egyik központi parkolójában kialakult vita során bántalmazta a sértettet, aki a helyszínen elhunyt.

A konfliktus úgy indult, hogy egy társaság beszélgetett a parkolóban, ahova egy autó a behajtani tilos tábla ellenére be akart menni, és pont oda szándékozott állni, ahol a fiatal csapat volt.

Összeszólalkoztak, majd kiszállt a kocsiból két férfi és ütni kezdték a társaság egyik tagját. Állítólag mikor az már a földre került, akkor is rugdosták tovább, egészen addig, amíg mozgott.

Amikor észrevették, hogy mozdulatlan az áldozat, el akartak menekülni, de a biztonságiak próbálták megállítani őket, ezért nekihajtottak egy oszlopnak és az árokba csúsztak. Az áldozatot hiába próbálták újraéleszteni, nem sikerült megmenteni az életét.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »