Megható búcsú Dárdai Páltól – videók

Megható búcsú Dárdai Páltól – videók

Szombaton, a Leverkusen elleni bajnokin, majd vasárnap az évzáró rendezvényen is elbúcsúztatta a Hertha a távozó vezetőedzőt, Dárdai Pált.

A szombati 5-1-es vereség után is hosszú ideig ünnepelte a berlini Olimpiai Stadion közönség Dárdai Pált, akinek ez volt az utolsó mérkőzése a csapat kispadján.

„Hálás vagyok, hogy Berlinben élhetek és a Herthánál dolgozhattam az utóbbi években” – mondta akkor a magyar szakember.

Vasárnap idényzáró rendezvényt tartott a klub, amelyen szintén elköszöntek az edzőtől. Michael Preetz sportigazgató azt mondta: Dárdai stabilitást adott a csapatnak, amelyet az első évben bent tartott a Bundesligában, majd később az Európa Ligába is bejutottak vele.

Unter tosendem Applaus und stehenden Ovationen werden @paldardai und Fabian #Lustenberger verabschiedet. @michaelpreetz überreicht Dárdai zum Abschied die gewünschte Uhr und ‘Lusti’ einen Koffer – seinen ‘Koffer in Berlin’! ??
? https://t.co/GZnUNYnJaD#HerthaMV19 #hahohe pic.twitter.com/F3ndlO0i7b

— Hertha BSC (@HerthaBSC) 2019. május 19.

A jelenlévők hosszú percekig tapsolták Dárdait, valamint stábjának tagjait.

Hírdetés

Ein großer Dank gebührt heute zum Abschied auch @paldardai und seinem Trainerteam! Ein erfolgreicher gemeinsamer Abschnitt mit vielen tollen Momenten endet. Danke für alles! ? #BSCB04 #hahohe pic.twitter.com/GAQMCLPl6T

— Hertha BSC (@HerthaBSC) 2019. május 18.

„Köszönöm a szurkolóknak, Michaelnek és az elnöknek.

Őszinte és kemény munka van mögöttünk.

Stabilitást akartunk a klubnál, ahogy azt az első sajtótájékoztatón elmondtam. Vissza akartunk kerülni a nemzetközi kupába és a lehető legtöbb fiatal játékost beépíteni az akadémiánkról. Ez sikerült is, de nem sikerülhetett volna a támogatásotok nélkül. Köszönöm” – mondta a rendezvényen Dárdai.

Dárdai négy és fél év után távozik a klubtól. Utódja Ante Covic lesz.

A Berlin icon bids farewell ? pic.twitter.com/lWnaP6kbBi

— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) 2019. május 18.

A volt magyar szövetségi kapitány 151 bajnoki mérkőzésen irányította a berlini alakulatot, 54 győzelemmel, 40 döntetlennel és 57 vereséggel, valamint 202 megszerzett ponttal zárt a Hertha élén.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »