Meghalt a csütörtökön Győrben megszúrt férfi

A megszúrt férfi súlyos szív-, mellkas- és tüdősérüléseket szenvedett, és a helyszínen újra kellett éleszteni, este még kritikus állapotban volt.

Életét vesztette az a 43 éves férfi, akit csütörtökön nyolcszor szúrt meg késsel zavarodott elméjű támadója az E.ON győri telephelyén – értesült a Kisalföld.hu. A megszúrt férfi súlyos szív-, mellkas- és tüdősérüléseket szenvedett, és a helyszínen újra kellett éleszteni, csütörtök este kritikus állapotban volt.

Hírdetés

Ahogy arról beszámoltunk, vitába keveredett főnökével egy munkás Győrben. A dulakodás során a férfi egy késsel nyolcszor megszúrta főnökét, ezt követően kiesett az iroda ablakán és életét vesztette. Az E.ON csütörtök délutáni tájékoztatása szerint a cég győri telephelyén történt az eset két munkatársuk között.

A Bors szerint, a támadó nem a 43 éves igazgatóhelyettest akarta bántani, hanem a cég igazgatóját. A férfi az iroda felé tartott, amikor találkozott az igazgatóhelyettessel, aki megpróbálta megállítani, ekkor kezdtek dulakodásba és támadott késsel a férfi.

Az eset után az E.ON közleményben tudatta, zajlik az ügy részletes hatósági kivizsgálása, melyhez minden szükséges segítséget megadnak, és együttműködnek a rendőrséggel.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »