Megerőszakoltak egy tolmácsot a Calais-i "dzsungelben"

Megerőszakoltak egy tolmácsot a Calais-i "dzsungelben"

Az Express közlése szerint, megerőszakoltak egy forgatócsoporttal dolgozó női tolmácsot a Calais-i, “dzsungel” néven elhíresült illegális menekülttáborban. A portál információi szerint a nőre és munkatársaira kést szegeztek a támadók.

A francia rendőrség ma hozta nyilvánosságra az esetet. A hatóságok közlése szerint a 38 éves nőt három fegyveres, feltehetőleg afgán férfi rabolta ki a táborban, majd egyikük megerőszakolta, miközben a másik kettő késekkel tartotta sakkban munkatársait.

Az áldozat egy francia tévéstábbal forgatott dokumentumfilmet a hírhedt “dzsungelben”, a gyermekkorú bevándorlók sanyarú helyzetéről, amikor ma hajnalban a tábor bejáratánál megtámadta őket a három elkövető.

A szörnyű tettet követően a három férfi magával vitte a stáb teljes felszerelését, beleértve a kamerákat is.

A francia ügyészség közölte: bizonyítható, hogy a nő valóban nemi erőszak áldozata lett, a nyomozás elősegítése érdekében pedig DNS-mintákat is gyűjtöttek a helyszínen.

Az afgán származású nő Párizsban él és pastu nyelvről fordít különféle médiumoknak. A tolmácsot az incidens után azonnal kórházba szállították, onnan tette meg a feljelentést.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »