Megerőszakoltak egy 15 éves osztrák lányt a muszlim kontinensfoglalók, mégis felmentették a őket

Közvetlen es objektív bizonyítékok igazolják, hogy muszlim “bevándorlók” erőszakolták meg az osztrák kislányt, de hiába találták meg a spermájukat, ez nem volt elég a St. Pölten-i bírónak – írta meg a Kronen Zeitung. Az osztrákok felháborodtak a botrányos ítélet miatt, ugyanis annak ellenére szabadon engedték őket, hogy az áldozat ügyvédje a St. Pölten-i bíróságon közvetlen tárgyi bizonyítékokat mutatott be az afgán és szomáliai NÉGER BEHATOLÓ ellen.

Kedden szabadult az a két 19 éves “migráns”, akit azzal vádoltak meg, hogy megerőszakoltak egy 15 éves osztrák lányt. Az ítéletet azzal indolkolta a bíró, hogy az egymásnak ellentmondó állításokból és a bizonyítékokból leszűrhető következtetések alapján biztosan “történhetett valami, de nem az, amire a vád hivatkozik”.

Az osztrákok felháborodtak a botrányos ítélet miatt, ugyanis annak ellenére szabadon engedték őket, hogy az áldozat ügyvédje a St. Pölten-i bíróságon közvetlen tárgyi bizonyítékokat mutatott be az afgán és szomáliai NÉGER BEHATOLÓ ellen.

Spermium és karcolás nyomok is igazolják, hogy ők erőszakolták meg a lányt, akit az osztrák média Sandra álnévvel emleget. De mivel a támadáskor valószínűleg drogos befolyás alatt állhattak, és áldozatot is elkábították, amikor a lányt kihallgatták, nem tudta megmondani, ketten vagy négyen voltak-e a támadók.

Az ítéletet teljesen érthetetlennek nevezte a lány ügyvédje.

Sokkoló, hogyan ilyen mértékben figyelmen kívül hagyták az objektív bizonyítékokat” – idézte Ewald Stadler szavait a Kronen Zeitung. Az ügyvéd azonnal fellebezett a nem jogerős döntés ellen.

Remélem, hogy a Legfelsőbb Bíróság majd hatályon kívüli helyezi a St. Pölten-i bíróság ítéletét a négy objektív bizonyíték, és a szakértői jelentés alapján” – tette hozzá az ügyvéd, aki attól tart, hogy a két migráns nem várja meg, hogy újrakezdjék az ügy tárgyalását, mert hamarabb elszöknek az országból máshova, ahol majd újra megerőszakolnak valakit.

Védencével kapcsolatban annyit árult el, akkora sokként élte meg a nemi erőszakot, hogy még nem tudott vele szembenézni. A 15 éves osztrák lány egyelőre terápiára jár.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »